Hälsa på recept : träna smartare, må bättre, lev längre (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2015-12-21
Upplaga
1
Förlag
Fitnessförlaget
Dimensioner
240 x 173 x 15 mm
Vikt
500 g
SAB
Vna
ISBN
9789173630801

Hälsa på recept : träna smartare, må bättre, lev längre

(33 röster)  |   Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2015-12-21
135
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Medicinska mirakelkurer visar sig nästan aldrig hålla vad de lovar. Fysisk aktivitet är det lysande undantaget! Dagens forskning visar nämligen tydligt att regelbunden träning inte är något annat än just en mirakelkur som inte bara gör att du går ner i vikt och får bättre kondition och styrka. Genom att röra på dig kan du både förebygga, behandla och i vissa fall bota sjukdomar som diabetes, hjärt-kärlsjukdom, cancer och depression. Men det slutar inte där, din träning kommer också att ge dig mer energi, förbättra din sömn, göra dig mer koncentrerad, stärka ditt minne och immunförsvar. Dessutom kommer du inte bara att leva längre - du blir yngre rent biologiskt! Men hur ska du röra på dig för att få alla fördelar för hälsan? I den här boken presenterar läkarna Anders Hansen och Carl Johan Sundberg allt du behöver veta om den senaste vetenskapen kring träning och hälsa. Frågor du får svar på- Hur ska jag träna för att leva fem år längre? - Vilken är minsta mängd motion som ger resultat på hälsan? - Kan fem minuters träning ge lika bra effekt som en timmes? - Får jag bättre minne av att träna? - Hur stor roll spelar mina gener för hur jag presterar i spåret? - Varför får inte alla lika bra effekt? - Fettförbränning - vad visar forskningen och vilken metod är bäst?- Är träning skadligt för vissa? "Vi har skrivit den här boken därför att vi tror att många inte riktigt förstår hur viktigt det är att röra på sig regelbundet, och hur lite fysisk aktivitet som faktiskt behövs." Anders Hansen och Carl Johan Sundberg

Lyssna på Anders när han berättar om alla fördelar du får av att röra på dig: http://urplay.se/Produkter/187412-En-bok-en-forfattare-Halsa-pa-recept
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hälsa på recept : träna smartare, må bättre, lev längre
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 364 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Hälsa på recept : träna smartare, må bättre, lev längre. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Svårt, men enkelt
  Birgitta Lundh, 24 mars 2021

  Författarna beskriver komplicerade kroppsliga processer och funktioner på ett sätt som alla kan begripa. Boken ger många goda råd för att förbättra sin livskvalitet

 2. Enkel bok för förståelse

  Detta är en bok för de som vill ha en enkel förklaring och fakta kring träning och motion samt hälsa. Detta är en bok som jag tycker ger en bra sammanfattning kring den fakta som finns.

 3. Få koll!!!
  Ann-Cathrine Johansson, 9 augusti 2017

  Här ges svaren på frågorna kring träning och motion. Hur många minuter per dag behövs för att öka flåset? Och vilka är hälsovinsterna med 30minuters daglig promenad? Lättsamt och enkelt lotsas vi i begreppsdjungeln kring motion och hälsa. En bok att rekommendera till alla!!! Kram.

 4. Något som varje människa oavsett ålder borde ta de
  StenOlof Lundgren, 10 augusti 2016

  Eftersom jag beställt 3 st till så förstår ni att jag tycker om den. Men framför allt att mina nära och kära skall få ta del av den för att komma underfund med vad man skall tänka på.
  Detta säger en pensionär på ålder +70 och med dom 10 första Gbg's varven bakom sig.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna