Ut ur Kalahari : drömmen om det goda livet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Kalahari (del 3)
Antal sidor
373
Utgivningsdatum
2017-02-01
Förlag
Ordfront
Dimensioner
227 x 150 x 20 mm
Vikt
669 g
SAB
Ueaa
ISBN
9789174412123
Ut ur Kalahari : drömmen om det goda livet (häftad)

Ut ur Kalahari : drömmen om det goda livet

Häftad Svenska, 2017-02-01
277
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Ut ur Kalahari drömmen om det goda livet är Lasse Bergs tredje och avslutande del av de uppmärksammade och storsäljande Kalahariböckerna om människans evolution och historia.

Över hela världen har människan fått nya drömmar om det goda livet. Det gäller såväl Seouls trendigaste tonåringar som en kvinna i en isolerad afrikansk ökenbosättning. Människan lever längre, är mer välnärd, mindre fattig, upplever mer fred och mer demokrati än någonsin under de senaste tiotusen åren. Hon är ständigt uppkopplad och samtidigt kanske ensammare än på sex miljoner år. Vad gör det nya livet med vår inre, uråldriga natur? Och vilka är drivkrafterna bakom denna explosiva utveckling?

I Gryning över Kalahari undersökte Lasse Berg de senaste sex miljoner åren av våra förfäders historia. I den Augustnominerade Skymningssång över Kalahari skildrades den revolution av vårt sätt att leva som ägde rum för tiotusen åren sedan.

Den här gången zoomar han in på utvecklingen i världen de senaste femtio åren. Vi får följa honom tillbaka till länder i Asien och Afrika där han tidigare bott, på återbesök i byar, städer och hos människor han skildrat ända sedan 60-talet. Det han ser är en sällan skildrad men genomgripande omläggning av vår livsföring på bara några årtionden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ut ur Kalahari : drömmen om det goda livet
  2. +
  3. Fågel, fisk och folk - Från beteendeekologins forskningsfält

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fågel, fisk och folk - Från beteendeekologins f... av Staffan Ulfstrand (häftad).

Köp båda 2 för 397 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »