Charmen med tarmen : allt om ett av kroppens mest underskattade organ (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
253
Utgivningsdatum
2018-07-10
Förlag
Månpocket
Översättare
Frederik Sjögren
Originaltitel
Darme mit charme
Medarbetare
Hanson, Kerstin (form)
Dimensioner
175 x 110 x 15 mm
Vikt
140 g
SAB
Vej
ISBN
9789175035680

Charmen med tarmen : allt om ett av kroppens mest underskattade organ

(26 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2018-07-10
89
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Det här är populärvetenskap när den är som bäst. Enders skriver lagom underhållande, lättfattligt och intressant om det som är grunden till god hälsa - hur våra magar mår. Många skratt och aha-upplevelser." Norra Skåne

Tarmen pratar vi inte gärna om - det är det dags att ändra på. Tarmsystemet är grundläggande för både kropp och själ och förtjänar att tas på största allvar. Det har stor inverkan på hur vi mår.Ny forskning visar att övervikt, depressioner, allergier och Alzheimers kan orsakas av obalans i tarmfloran. Och kopplingen mellan hjärnan och tarmen är av avgörande betydelse.Är det sant att vi alla sitter på fel sätt på toaletten? Vad är det vi får i oss när vi äter? Hur gör man för att rapa lättare? Vad har blindtarmen egentligen för funktion? Giulia Enders ger svar och lär oss att förstå kroppens reaktioner utifrån de senaste forskningsrönen. På ett enkelt och underhållande sätt förklarar hon hur vi kan uppnå välbefinnande, åldras friskt och leva lyckligare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Charmen med tarmen : allt om ett av kroppens mest underskattade organ
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Charmen med tarmen : allt om ett av kroppens mest underskattade organ. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. ALLA borde läsa den!
  Anita Asberg, 12 januari 2022

  Ja, ALLA som bryr sig om att leva gott och hälsosamt. Inre och yttre hälsa och skönhet byggs inifrån. Det förstår man när man läser denna lättfattligt skrivna bok, som är både underhållande och lärorik.

 2. Tarmens betydelse
  Jan Årman, 9 mars 2021

  Väldigt intressant men skrämmande att vi inte har och inte än idag tar till den nya kunskapen om hur hela kroppen fantastiska sammansättning

 3. En mycket bra bok på alla sätt!
  Mats Hultman, 1 mars 2019

  Detta är en underhållande och trovärdig bok som i detalj förklarar hur matsmältningssystemet fungerar (och sambandet med resten av kroppen), utan att förlora sig i spekulationer eller bantningsrecept. Lättläst och samtidigt kunnig! Kan man önska sig mer?

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Giulia Enders