Achtung Europa! : reformer för Europa nu (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
231
Utgivningsdatum
2022-12-16
Förlag
Frivärld - Stockholm Free World Forum
Medarbetare
Elert, Niklas (förf.) / Fölster, Stefan (förf.) / Tracz, Katarina (förf.) / Eiken, Odd (förf.) / Janse, Diana (förf.) / Johansson, Fredrik (förf.) / Örtengren, Emanuel (red.)
Dimensioner
232 x 154 x 14 mm
Vikt
495 g
SAB
Ocf-ae
ISBN
9789177033363

Achtung Europa! : reformer för Europa nu

Häftad,  Svenska, 2022-12-16
157
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det europeiska samarbetet är inne i en formativ fas, där pandemin och kriget i Ukraina kommer att spela stor roll för EU:s framtida riktning. Därför är det särskilt viktigt att ta vara och bygga vidare på unionens fundament: en innovativ och dynamisk ekonomi som syftar till att garantera Europas säkerhet.

I den här antologin utvecklar elva skribenter sina idéer om vilken riktning den europeiska politiken bör ta, från hur vi bäst främjar innovation och entreprenörskap till hur vi bemöter Kinas växande ambitioner.

Somliga av kapitlen i denna antologi har publicerats av Frivärld tidigare, andra ges ut för första gången. Gemensamt har de att de identifierar och uppmanar till vad Europa kan och måste göra genom politiska prioriteringar. Det handlar om utmaningar vi bara kan hantera tillsammans - som européer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Achtung Europa! : reformer för Europa nu
  2. +
  3. En bra dag att dö : vad 276 avrättningar lärt en fängelsepastor om livet

De som köpt den här boken har ofta också köpt En bra dag att dö : vad 276 avrättningar lärt e... av Carina Bergfeldt (pocket).

Köp båda 2 för 246 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »