Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2018-02-21
Upplaga
1
Förlag
BoD
Dimensioner
210 x 150 x 20 mm
Vikt
458 g
Komponenter
Paperback
SAB
Lz
ISBN
9789177851974
Sköldkörtelsjuk och frisk : ett inre kaos (häftad)

Sköldkörtelsjuk och frisk : ett inre kaos

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-02-21
239
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan tyvärr inte levereras innan julafton.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Nadja Öström var själva sinnebilden av den käcka, driftiga frisörskan med egen salong. Med en kaffekopp i den ena handen och en cigarett i den andra kändes ingenting omöjligt och de långa arbetsdagarna på salongen hindrade henne aldrig från en natt på dansgolvet när tillfälle gavs.

Nadjas energi och livsglädje tycktes outtömlig när hon plötsligt, från ingenstans, drabbades av en panikångestattack i bilen på väg hem från salongen en sen decemberkväll 2001. Ingenting skulle bli sig likt efter detta och det skulle ta många år av kamp, symtom och frustration innan hon till slut fick sina sköldkörteldiagnoser Hashimotos sjukdom och Hypotyreos. Men resan var inte slut här, nu började kampen mot den många gånger ovilliga vården. En kamp som pågår än idag men där Nadja själv till slut lyckats få rätt medicinering och idag lever som sköldkörtelsjuk och frisk.

I Sköldkörtelsjuk & Frisk Ett inre kaos får man som läsare följa med på Nadjas resa från den ödesdigra bilresan och framåt. Man får även tillbakablickar och inte minst fakta och tips om den viktiga sköldkörtelhälsan, om kosten men även om livet. Nadja Öström har under resans gång hunnit vara ordförande i Sköldkörtelföreningen, utbilda sig till kostrådgivare och etablera sig som flitigt anlitad föreläsare och debattör inom sköldkörtelhälsa. Den här boken är hennes debut som författare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sköldkörtelsjuk och frisk : ett inre kaos
  2. +
  3. Hela allt! : fri från kronisk sjukdom - går det?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hela allt! : fri från kronisk sjukdom - går det? av Nadja Öström (häftad).

Köp båda 2 för 452 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sköldkörtelsjuk och frisk : ett inre kaos. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så fantastisk!
    Ulla Pettersson, 19 mars 2018

    En av de bästa böcker jag läst om underfunktion i sköldkörteln och jag har läst många. Stort igenkännande från den egna resan och kampen. Rekommenderas verkligen om du själv eller någon närstående har dessa problem. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nadja Öström