Fatta pasta (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2023-08-31
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Söderberg, Li (form) / Falck, Oskar (foto)
SAB
Qcaa
ISBN
9789177959854
Fatta pasta (inbunden)

Fatta pasta

Inbunden, Svenska, 2023-08-31
269
  • Förboka gärna! Förväntad leverans vecka 36.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Sandra Mastio visar dig vägen till en storslagen och magisk pasta. Låt dig svepas ner i en kastrull av ljuvliga smaker. Är du redo att fatta pasta?

Nej, pasta är inte bara något enkelt, gott och snabbt. Inte heller comfort food med syndiga kalorier och en massa grädde. Målet med Fatta pasta är att du ska få en insikt i vad som gör en pastarätt utmärkt och storslagen. Därför tar boken avstamp i Sandra Mastios tio budord om vad som gör den perfekta pastan och hur du lär dig att känna den perfekta stunsen bara genom att röra i kastrullen.

Nej, pasta serveras inte med såsen separat, inte ens för att dina barn vill ha det så (säg till dem att skärpa sig). Pastan behöver dansa med smaken, texturen och överraskningen i en sås.

Nej, det här är inte en italiensk pastabok. Vem skulle göra anspråk på något sådant när gnocchi smakar olika i varje italiensk by? Det här är en samling av Sandra Mastios 60 bästa pastarecept, tillagade på de härligaste råvarorna och med ett oemotståndligt resultat.

SANDRA MASTIO är kocken som inte lämnar någon oberörd. Med passion och kunskap vann hon Sveriges Mästerkock 2015 och har sedan dess lett flera matlagningsprogram, skrivit böcker och startat restauranger i hemstaden Malmö. I januari 2023 vann hon utmärkelsen Årets skånska stjärna och under sommaren flyttar restaurangen Mastio in på Clarion Malmö Live.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fatta pasta
  2. +
  3. Gottigheter : en kokbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gottigheter : en kokbok av Jennifer Eriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sandra Mastio