Hit med flaskan! : handbok för panikslagna mammor (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
203
Utgivningsdatum
2019-03-05
Förlag
Brombergs
Dimensioner
180 x 110 x 15 mm
Vikt
150 g
SAB
Lz Knyckare, Emma,Oac
ISBN
9789178090495
Hit med flaskan! : handbok för panikslagna mammor (pocket)

Hit med flaskan! : handbok för panikslagna mammor

(2 röster)
Pocket Svenska, 2019-03-05
55
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Komisk och ärlig mammabok för en ny generation

När Emma Knyckare upptäcker att hon är gravid firar hon med en sista snusprilla och sedan förändras livet för alltid. Här tar hon oss med på sin lika panikslagna som fantastiska resa in i mammalivet. Med drastisk humor skildrar hon graviditetens vedermödor och glädjeämnen. Från att svälla upp och se ut som Jabba the Hutt i Star Wars och inte längre få plats på spinningcykeln, till att för första gången höra sin bebis hjärtljud och slutligen få möta lilla Maggan. Naket och ogenerat behandlar hon ämnen som kejsarsnitt, amning, abort, bonusbarn, mammakroppen och småbarnsåren. Det är en modern, rolig och feministisk handbok med hög igenkänningsfaktor.

"Kanske har du själv fått barn? Kanske är du gravid eller längtar efter att kunna bli det? Kanske är du hundra år gammal, längtar efter ett barn, eller kanske bort från barn? Kanske är du MIN mamma och måste därför läsa den här boken. Eller så är du kille som förstått att det är viktigt att läsa på och hålla sig ā jour istället för att ta massa plats med meningslöst pladder om vilken bra killfeminist du är. Bra gjort i så fall. Den här boken har också skrivits med den fruktansvärda vetskapen om att Maggan kanske kommer att läsa den en dag. Maggan, min lilla gosiga unge, vad jag älskar dig. Tusen varv runt jorden och sedan tillbaka."

EMMA KNYCKARE (1987) är komiker och radioprofil (Morgonpasset, Tankesmedjan, Musikhjälpen och Knyckare i P3). Hösten 2018 turnerar hon med sin första egna show. Hon driver även podcasten Förstagångenpodden, har arbetat som krönikör och är initiativtagare till den uppmärksammade och mansfria festivalen Statement festival.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hit med flaskan! : handbok för panikslagna mammor
  2. +
  3. Pappalogi : handbok för pappor från produktionssex till vab

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pappalogi : handbok för pappor från produktions... av Manne Forssberg (pocket).

Köp båda 2 för 124 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emma Knyckare