Ett liv med sleeve eller gastric bypass : om kost, fysisk aktivitet och livsstilsförändring inför och efter en sleeve gastrectomy (häftad)

Ett liv med sleeve eller gastric bypass : om kost, fysisk aktivitet och livsstilsförändring inför och efter en sleeve gastrectomy

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-09-16
255
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ett liv med sleeve eller gastric bypass är den första svenska handboken för dig som har gjort eller går i tankarna att göra en vikt operation. Innehållet är uppdelat i fyra sektioner som tillsammans ger dig de verktyg du behöver för att lättare uppnå en hälsosam livsstil.

Boken varvar råd kring kost och fysisk aktivitet med lättlagade, näringsrika recept. Med följer också ett effektivt träningsprogram där kroppen är det enda redskapet. I denna tredje upplaga av boken har faktadelen uppdaterats med det nyaste kunskaps underlaget och receptdelen har fått en uppfräsch ning. Operationsmetoden gastric bypass har också fått ett eget avsnitt.

Bokens ambition är att inspirera till sunda, lång siktiga vanor samt att finnas som vägledning, oavsett var du befinner dig på din resa. Innehållet baseras på vetenskapliga studier och Therese Godings per sonliga erfarenheter av flera års arbete som dietist på en klinik i Stockholm.

Ett liv med sleeve eller gastric bypass lämpar sig också som en utmärkt översikt för dietister eller annan vårdpersonal med intresse för området.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ett liv med sleeve eller gastric bypass : om kost, fysisk aktivitet och livsstilsförändring inför och efter en sleeve gastrectomy
 2. +
 3. PoP : postoperativa portioner : dietistens recept och råd för dig som har gjort en viktoperation

De som köpt den här boken har ofta också köpt PoP : postoperativa portioner : dietistens rece... av Therese Goding (inbunden).

Köp båda 2 för 514 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ett liv med sleeve eller gastric bypass : om kost, fysisk aktivitet och livsstilsförändring inför och efter en sleeve gastrectomy. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lätt att läsa
  Anette Karlsson, 5 april 2023

  Bra fakta och lätt att förstå, lite som en uppslagsbok. En bra bok för den behövande för denna sortens livsstil.

 2. Bra info vid operation
  Pia Lindahl, 2 april 2023

  Mycket bra och informativ text. Lättläst. Rekommenderar den till alla som gjort gastric operation. Bra och goda recept. Kommer ha bra användning av denna bok.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Therese Goding