Himlen finns på riktigt : en liten pojkes häpnadsväckande berättelse om sitt besök i himlen (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
247
Utgivningsdatum
2013-03-15
Förlag
Gospel Media Sweden
Översättare
John Eriksson
Dimensioner
178 x 110 x 16 mm
Vikt
143 g
SAB
Dopb,Cnb,Lz Burpo, Colton
ISBN
9789186935436
Himlen finns på riktigt : en liten pojkes häpnadsväckande berättelse om sitt besök i himlen (pocket)

Himlen finns på riktigt : en liten pojkes häpnadsväckande berättelse om sitt besök i himlen

(7 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket Svenska, 2013-03-15
79
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
 • Skickas inom 1-2 vardagar
  89 211
Visa alla 1 format & utgåvor
Över 50 000 ex sålda på svenska!
Över 115 veckor på New York Times bestsellerlista!

"Kommer du ihåg sjukhuset, Colton?" frågade Sonja.
"Ja, mamma, jag kommer ihåg", sa han.
"Det var där som änglarna sjöng för mig."
När Colton Burpo klarade sig igenom en allvarlig bukhinne in flam mation efter en sprucken blindtarm var familjen överlycklig över hans mirakulösa tillfrisknande. Men under månaderna efter opera tionen framträdde en berättelse som de inte var beredda på - en berättelse lika vacker som storslagen, som beskrev deras lille pojkes resa till himlen och tillbaka.
Colton, som ännu inte hade fyllt fyra, berättade för sina föräldrar att han lämnade sin kropp under operationen - och bevisade det genom att exakt beskriva vad hans föräldrar gjorde i en annan del av sjukhuset under tiden han blev opererad. Han berättade att han besökt himlen och återgav vad han hört från människor där som han aldrig träffat i sitt liv och beskrev händelser som skedde innan han föddes.
Han förvånade också sina föräldrar genom sina beskrivningar med svårförståeliga detaljer som stämde överens med Bibeln till punkt och pricka, trots att han ännu inte lärt sig läsa.
Med en avväpnande oskuldsfullhet och med ett barns frispråkighet berättar Colton om att han mötte avlidna släktingar. Han beskriver Jesus, änglarna, hur "riktigt, riktigt stor" Gud är och hur mycket Gud älskar oss.
Återberättad av hans far, men med Coltons unika och enkla språk ger Himlen finns på riktigt en glimt av den värld som väntar oss, där som Colton säger: "Ingen är sjuk och ingen har glasögon."
Himlen finns på riktigt kommer att förändra hur du ser på livet efter detta och ger dig möjlighet att se och tro som ett barn.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Himlen finns på riktigt : en liten pojkes häpnadsväckande berättelse om sitt besök i himlen
 2. +
 3. Döden är livsviktig : Om livet, döden och livet efter döden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Döden är livsviktig : Om livet, döden och livet... av Elisabeth Kübler-Ross (pocket).

Köp båda 2 för 128 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Himlen finns på riktigt : en liten pojkes häpnadsväckande berättelse om sitt besök i himlen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Inte trovärdig
  Copyanna, 17 juli 2014

  Känns inte trovärdig. Träffa Jesus som sitter på en tron... Att ungen gått i söndagsskola och pappan är präst har väl satt sin prägel på uppfattningen om himlen.

 2. Boken väcker många frågor
  Richard Allard, 3 februari 2014

  Det var med viss besvikelse jag läste boken. De berättelser den 4-årige Colton återger är mycket kortfattade. Det känns då besvärande att hans far Todd omedelbart gör paralleller med bibeln och kristen religion. Denna iver förtar det märkliga i berättelserna och packar in dem i ett kristet fack. Boken blir litet av en partsinlaga. Att Gud sitter på en tron känns märkligt i mina öron. Det kommer fram att föräldrarna läser ur bibeln för barnen varje kväll. Det är lätt att anta att Colton uppsna... Läs hela recensionen

 3. Hjälpte mig i sorgen av min mamma. Nu vet jag lite mer...
  Ann Sofi Amundsen, 21 augusti 2013

  Hjälpte mig i sorgen av min mamma. Nu vet jag lite mer hur hon har det nu och det gläder mig.

 4. Jag var troende innan men nu är jag övertygad hur det...
  Irene Ohlsson, 14 juni 2013

  Jag var troende innan men nu är jag övertygad hur det blir efter döden. Inte kan en liten kille komma på allt det som han sagt!

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Himlen finns på riktigt : en liten pojkes...