Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2013-03-18
Upplaga
1
Förlag
Pocketförlaget
Medarbetare
Kühlhorn, Lotta (form)
Dimensioner
180 x 110 x 12 mm
Vikt
109 g
SAB
Lz Haag, Martina,Rbaac
ISBN
9789187319150

Heja, Heja!

(71 röster)  |   Läs 19 recensioner
Pocket,  Svenska, 2013-03-18
79
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Andaktsfullt sätter jag på mig springkläderna. Jag tänker börja försiktigt och inte göra det klassiska nybörjarmisstaget. Många sticker ju ut och tokspringer två mil det snabbaste de kan, kräks, gråter och hatar löpning resten av livet. Jag tänker börja på helt motsatt sätt. Jag ska springa enormt långsamt idag, och bara hålla på tills jag känner att det inte är kul längre, tills det gör ont eller blir obehagligt. Jag ska testa hur långt jag orkar springa utan att stanna, och sen kan jag gå tillbaks hem igen. Bra. Brabrabra.
br>Tolv minuter! Jag sprang i tolv minuter utan att stanna. Fan, vad jag är bra. I morgon blir det tretton. Det måste gå. Kan jag tolv, så måste jag kunna tretton.

Heja, heja! är en peppande löparbok för folk som tänker att de är för gamla/tjocka/trötta/ointresserade av att börja springa. Om hur du tar dig från att orka springa i tolv minuter, till att genomföra ett marathon och vara glad hela vägen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Heja, Heja!
 2. +
 3. Zero waste-mönster : 20 svinnsmarta syprojekt till din garderob

De som köpt den här boken har ofta också köpt Zero waste-mönster : 20 svinnsmarta syprojekt t... av Birgitta Helmersson (häftad).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 19 recensioner av Heja, Heja!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Frälst
  Bokdjungeln , 1 januari 2021

  Jag läste denna bok för första gången för flera år sedan och blev då otroligt motiverad att börja springa igen. Nu har som sagt flera år gått sedan dess och jag har en fem månaders bebis och kände därmed att jag måste börja röra mig mer. Så vad passar bättre än att läsa denna pepp-bok när vi gått in i det nya året?! Jag återfann min inspiration till att ta mig ut direkt och betade idag av 6km!
  Denna bok är väldigt lättläst och Martina bjuder på sig själv vilket gör att hon känns "mänskli... Läs hela recensionen

 2. Bra
  Siri, 18 december 2016

  Bra och uppiggande bok, men inte Martina Haags bästa. Den gav mig i varje fall lust att komma igång med träningen. Bra att läsa i just det syftet. Lättläst bok som går snabbt att ta sig igenom.

 3. Peppande och underhållande
  Ulrika, 19 september 2016

  Så inspirerande att läsa om hur Martina blev biten av löpning. Med stor humor beskriver hon hur hon förvandlas från soffpotatis till marathon-löpare. Kan Martina kan du!

 4. Menlös bok
  Katarina , 15 juni 2016

  Jag läste hela men jag var på vippen att ge upp ett par gånger. Läs "Det är nåt som inte stämmer" istället. Den här känns som en utfyllnadsbok för att fullfölja ett bokkontrakt, typ.

 5. Feelgood-bok
  ANNELIE , 14 juli 2014

  Många skratt och igenkänningsfaktorn är hög. Läs den här och sen är då jag övertygad om att maratonsträckan är inom räckhåll. Alla kan!

 6. En riktig inspirationsbibel...
  Reppan , 7 april 2014

  En underbar bok, som inger hopp för en lat soffpotatis! På någotvis kunde denna bok ge mig den sista motivationen att stiga ur soffan... Nu är jag igång!!!!!! Tack Martina

 7. Nja
  Anne, 15 mars 2014

  Läste ut den på en timme eller två. Smårolig men inte så mycket mer. Lättläst är bara förnamnet. Lite inspirerande kanske...

 8. Jag gillar Martina Haag och jag gillar även den här...
  Carolisa, 16 augusti 2013

  Jag gillar Martina Haag och jag gillar även den här boken! Det är en tunn bok men härlig och peppande om man är skulle vilja springa men inte riktigt kommer igång. Hög igenkänningsfaktor.

 9. Otroligt bra! Sträckläste den! Man känner igen sig i...
  Nettan Lind, 15 augusti 2013

  Otroligt bra! Sträckläste den! Man känner igen sig i så otroligt mycket i det hon skriver om sin löpträning plus att hon skriver på ett grymt roligt sätt! Skrattade många gånger och blev riktigt besviken när boken var slut!

 10. Lämnar inga djupare spår, lättläst på resan. Martina...
  Susanne, 31 juli 2013

  Lämnar inga djupare spår, lättläst på resan. Martina skriver öppenhjärtligt om sig själv med humor. Underhållande för stunden men ingen bok man läser om.

 11. Bjöd på några igenkännande skratt, men framförallt...
  Petra, 30 juli 2013

  Bjöd på några igenkännande skratt, men framförallt inspirerande!! Tack vare Haag kom jag iväg på min första löprunda :) Och hela tiden tänkte jag att jag måste mer än Haags 12 minuter!!

 12. Inte för att jag vill börja jogga direkt efter att ha...
  CZZ, 18 juli 2013

  Inte för att jag vill börja jogga direkt efter att ha läst boken, men Martina Haag kan konsten att skriva underhållande och bjuder på sig själv.

 13. Lättläst och inspirerande! Blev riktigt sugen och fick...
  Carina Holding, 16 juli 2013

  Lättläst och inspirerande! Blev riktigt sugen och fick mej att inte ge upp med springningen. Började genast leta lopp häromkring :-)

 14. Inspirerande och peppande! Känns som att även jag...
  Lena N, 2 juli 2013

  Inspirerande och peppande! Känns som att även jag skulle klara att springa en mara-eller i alla fall så känns det inte helt oöverstigligt!

 15. Väldigt rolig bok. Om man inte blir inspirerad att...
  -, 4 juni 2013

  Väldigt rolig bok. Om man inte blir inspirerad att börja träna, så får man sig iallafall ett gott skratt. Träning behöver inte vara blodigt allvar...

 16. Snabbläst bok i bästa "Bridget Jones dagbok"-anda!...
  Åsa D, 31 maj 2013

  Snabbläst bok i bästa "Bridget Jones dagbok"-anda! Hade förväntat mig mera ingående kring själva löpningen, men fungerar även som lite pep-talk för att vilja komma igång själv med att springa.

 17. Roligt skriven bok. Inspirerande. Har dock själv inte...
  Glaad, 27 maj 2013

  Roligt skriven bok. Inspirerande. Har dock själv inte klarat av att springa 12 minuter innan jag stannat... ;) Använder den som "uppåt" puff när det är tungt.

 18. Ett gott skratt förlänger livet, och här får jag...
  Ingegerd Cliffoord, 22 maj 2013

  Ett gott skratt förlänger livet, och här får jag skratta mig igenom hela boken. Älskar Martinas sätt att beskriva saker.

 19. Kanske lite i enklaste laget.Mer som en novell.Ingen...

  Kanske lite i enklaste laget.Mer som en novell.Ingen bok som jag skulle rekommendera.Haag kan bättre än så.Trodde man skulle bli mer peppad att komma igång själv.

Visa alla 19 recensioner

Fler böcker av Martina Haag