Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
248
Utgivningsdatum
2017-06-27
Förlag
Vattumannen Förlag
Översättare
Maria Vestling Annestål, Sanna Hellberg
Originaltitel
The joy of caring for children in the circle way
Dimensioner
215 x 151 x 19 mm
Vikt
415 g
SAB
Dokb
ISBN
9789187512452
Lek och lyssna! : att möta barn med värme och respekt (häftad)

Lek och lyssna! : att möta barn med värme och respekt

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2017-06-27
149
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Längtar du efter att stärka dina relationer, hitta en djupare samhörighet och vara mer närvarande i mötet med barn i din närhet?

I Lek och lyssna reflekterar stamäldsten Manitonquat över det viktiga bandet mellan barn och vuxna i ett samhälle som ofta präglas av stress och isolering. Han ger också konkreta tips på hur föräldrar, lärare, kuratorer och andra vuxna kan bli bättre på att möta barn med värme och respekt, så att vi kan utvecklas, lära av varandra och ha roligt tillsammans.

Boken tar sin utgångspunkt i The Circle Way, en modell som inspirerats av de nordamerikanska ursprungsbefolkningarnas levnadssätt och traditioner. Den förklarar inte bara hur vi kan bli bättre på att se våra barn som de underbara varelser de är, utan också hur vi kan stötta varandra i en av våra viktigaste och mest utmanande uppgifter. The Circle Way handlar helt enkelt om hur vi kan förhålla oss till livet, naturen och alla levande varelser på ett sätt som bidrar till en bättre värld.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lek och lyssna! : att möta barn med värme och respekt
 2. +
 3. Relationer, ramar & respekt : så skapar lärare studiero i klassrummet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Relationer, ramar & respekt : så skapar lärare ... av Hasse Hedström (häftad).

Köp båda 2 för 255 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lek och lyssna! : att möta barn med värme och respekt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Att bli nybyggare och nyskapare i vår värld.
  Berit Bengtsson Borg, 26 oktober 2017

  Boken som Manitonquat skrivit är kreativ och inspirerande. Han skriver på ett varmt och kärleksfullt sätt om vårt förhållande till barnen och till varandra. Utan pekpinnar leder han in oss i en mjukare och lekfullare värld, med respekt till allt levande.
  Boken är indelad i fyra delar, vilket gör dess budskap tydligt. Han vill att vi vuxna ska försöka komma åt vårt barnasinne, om vi tappat det så att vi kan börja leka igen.
  Det allra viktigaste budskapet är nog lyssnandet och The Cirke... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Lek och lyssna! : att möta barn med värme...