Ensamma Vargen: Magnamunds Kartbibliotek del 1
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Serie
Ensamma Vargen Rollspelet
Antal sidor
8
Utgivningsdatum
2021-03-31
Upplaga
1
Förlag
Åskfågeln
Illustratör/Fotograf
Francesco Mattioli, Lukas Thelin
Dimensioner
350 x 240 x 2 mm
Vikt
130 g
SAB
Rdc
ISBN
9789187987007

Ensamma Vargen: Magnamunds Kartbibliotek del 1

Övrigt,  Svenska, 2021-03-31
99
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
MAGNAMUNDS KARTBIBLIOTEK, DEL 1

ENSAMMA VARGEN är en unik och interaktiv serie äventyr där du är hjälten. Du fattar alla beslut och utkämpar alla strider med hjälp av det spelsystem som finns i boken. Läsupplevelsen blir personlig när ditt agerande spelar roll för den berättelse du upplever.

I Magnamunds Kartbibliotek del 1 hittar du fyra fristående ark, ett för varje område som presenteras. Den ena sidan av kartbladet (på extra tjockt papper) är en stämningsfull karta i fyrfärg signerad Francesco Mattioli, där du upptäcker fler platser och detaljer än vad som någonsin tidigare har avslöjats. På den andra sidan delas informationen upp i korta fakta om varje land som är med på fyrfärgskartan, en översiktskarta som visar vilken del av Magnamund just detta kartark beskriver. Det avslutas sedan med några nya spännande platser som lätt kan användas i spel, och inte minst en uppsjö av korta äventyrskrokar att bygga vidare på.

De platser som beskrivs i denna samling är Sommerlund (där Kai-klostret ligger), Durenor (Sommerlunds närmaste allierade), Dessi och Vassagonien. Magnamunds Kartbibliotek kommer att utökas med fler kartark framöver, då spelvärlden Magnamund är full av stämningsfulla detaljer vart du än vänder dig i Joe Devers spelvärld.

En rolig detalj att känna till är att Joe Dever har baserat sitt Sommerlund (landet där Kai-riddarna har sitt kloster) på Sverige och Skandinavien.

OM JOE DEVER

Joe Dever var en prisbelönt engelsk författare och speldesigner som började sin karriär som musiker och ljudtekniker. 1976 skapade han den fiktiva världen Magnamund som kampanjmiljö till sin första Dungeons & Dragons-kampanj. 1982 vann han AD&D mästerskapet i USA och 1984 publicerades original-serien av Ensamma Vargens soloäventyr för första gången. De blev en internationell succé och har sedan dess sålt i mer än 12 miljoner exemplar världen runt. Från 1996 och framåt var Joe involverad i designen och produktionen av ett flertal framgångsrika dator- och konsolspel, som Ground Control 2 (Ubisoft) och Killzone (Sony). 2013 släpptes ett nytt äventyr, Lone Wolf: Blood on the Snow som en app för surfplattor och smartphones. Spelet vann två Golden Dragon Awards: Best Design och Best Independent Game. Det har laddats ned mer än 2 miljon gånger. Tyvärr gick Joe Dever bort 2017, men hans böcker och spelvärldar lever kvar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ensamma Vargen: Magnamunds Kartbibliotek del 1
 2. +
 3. Ensamma Vargen : ett rollspel i Joe Devers Magnamund

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ensamma Vargen : ett rollspel i Joe Devers Magn... av Joe Dever, August Hahn, Matthew Sprange, Darren Pearce (inbunden).

Köp båda 2 för 195 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Vincent Lazzari

 • Fasornas djungel

  Joe Dever, Vincent Lazzari

  Du är Ensamma Vargen - den siste av Kais krigarmunkar. Ditt sökande efter Magnakais dolda hemligheter har fört dig till djungelriket Dessi. Tillsammans med krigarmagikern furst Paido ger du dig av mot Danargs träsk för att hitta ett försvunnet tem...

 • Ensamma Vargens Rollspelsbox

  Joe Dever, Matthew Sprange, August Hahn, Darren Pearce, Vincent Lazzari

  Ensamma Vargens soloäventyr är en unik och interaktiv serie äventyr där du som läsare är hjälten. Dessa äventyrsböcker har älskats av en hel värld och sålt i drygt tolv miljoner exemplar sammanlagt. Åskfågeln ut ett rollspel som utspelar sig i den...