Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Calazo friluftsböcker
Antal sidor
285
Utgivningsdatum
2020-03-23
Förlag
Calazo Förlag
Dimensioner
185 x 125 x 23 mm
Vikt
1 g
SAB
Rbo,Nbc.08
ISBN
9789188779502
Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma (häftad)

Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma

Häftad Svenska, 2020-03-23
289
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Nordkalottleden är en drygt 800 kilometer lång vandringsled som passerar de nordligaste delarna av Norge, Finland och Sverige genom ett av Europas mest storslagna och opåverkade vildmarksområden. Leden korsar riksgränserna sammanlagt 18 gånger och går förbi 50 övernattningsstugor och fem nationalparker i de tre länderna.

Det här är den första boken som ges ut på svenska om Nordkalottleden. Du får en komplett beskrivning av leden, från startpunkten Kautokeino i norr till de tre alternativa slutdestinationerna Hellemobotn, Sulitjelma och Kvikkjokk. I boken är Nordkalottleden indelad i fyra avsnitt mellan de orter som har bäst kommunikationer. Varje avsnitt lämpar sig för en fjällvandring på 8-12 dagar.

Fredrik Neregård är naturfotograf och författare som har skrivit en rad populära guideböcker om Sarek, Kebnekaise, Padjelanta och Kungsleden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fjällvandra längs Nordkalottleden : en komplett guide till samtliga etapper från Kautokeino till Kvikkjokk och Sulitjelma
  2. +
  3. Vandra Sörmlandsleden : komplett guide till samtliga etapper 1000 kilometer från stad till vildmark

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vandra Sörmlandsleden : komplett guide till sam... (häftad).

Köp båda 2 för 579 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »