Rörelse och idrott (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2022-05-25
Upplaga
2
Förlag
Mandatus
SAB
Eabr
ISBN
9789189316201
Rörelse och idrott (häftad)

Rörelse och idrott

Häftad, Svenska, 2022-05-25
369
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vad kan man göra med en grupp förskolebarn i gympasalen? Vilka rörelseövningar kan man ha i klassrummet? Hur lär man ut basket till elvaåringar? Vilka danser kan man ha med tonåringar? Hur gör man för att få med alla? Hur kan man ändra en lek för att den ska fungera bättre? Vad finns det för bra uteaktiviteter?

Frågorna är många när man som ledare arbetar med rörelse och idrott. Fem lärare delar med sig av sina erfarenheter i en bok som förenar teori och praktik. Att hela tiden utvärdera sitt arbete och ompröva det är grunden.

Författarna förmedlar en syn på barnen och ungdomarna som innehåller ömsesidig respekt, lekfullhet och fantasi. Boken tar upp rörelsen ur ett teoretiskt perspektiv och ger en mängd tips på aktiviteter för alla åldrar i olika miljöer.

Denna bok är ett läromedel för gymnasieskolans elever. Passar utmärkt för barn- och fritidsprogrammet. En kursbok för de utbildningar och kurser där rörelse och idrott ingår. En idébok för förskola och skola. En rörelsens och idrottens handbok utan slut... Övningar och metodik i samma bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Rörelse och idrott
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 619 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Minnet av Sara

  Michael Tamelander, Åsa Ågren

  Illgärning och samvete föder skam och lögn. Ofta blir ånger och osanning nästa gärnings föräldrar ... När Julia lämnas av sin man befinner hon sig i kölvattnet efter en svår depression, fylld av panikattacker och återkommande drömmar. Hon är dock ...

 • Im Glanz der Welten

  Åsa Ågren

  Die sechzehnjährige Silke aus dem schwedischen Silvbro flüchtet nach einer Mobbingattacke in die Anderswelt »Nordland«. Nach dem Übergang begegnet sie zwei gleichaltrigen Mädchen, die sich bereits im Leben behaupten mussten: Yrsas Mutter wurde als...