Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Kunskap på nolltid
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2023-11-10
Upplaga
1
Förlag
Eget förlag
Dimensioner
148 x 105 x 7 mm
Vikt
85 g
SAB
Dok
ISBN
9789189774056
Från blackout till knockout : din guide till talarglädje (häftad)

Från blackout till knockout : din guide till talarglädje

Häftad,  Svenska, 2023-11-10
138
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Från blackout till knockout : din guide till talarglädje Kan levereras innan julafton
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  95
Visa alla 1 format & utgåvor
Hjälp, jag ska hålla en presentation! Vad ska jag göra? Hur bygger jag min powerpoint? Vad gör jag om jag får en blackout? Vad ska jag tänka på? Och hur får jag deltagarna intresserade?

Ju tryggare och träffsäkrare du blir på att presentera, desto fler dörrar och karriärmöjligheter öppnar sig för dig. För dig som är chef är konsten att nå fram med ditt budskap helt avgörande för ditt ledarskap när du leder möten, presenterar i ledningsgruppen eller får frågan om du kan komma och berätta om din organisations framgångar för människor som vill lära sig av de bästa i branschen.

Oavsett om du är chef, politiker, projektledare, lärare eller säljare. Den här boken är fylld med tips som hjälper dig att fokusera på det viktigaste i din presentation - din publik.

I boken får du lära dig hantera nervositet, använda din röst och ditt kroppsspråk på bästa sätt och hur du engagerar dina deltagare, skapar bra presentationer och mycket mer.

Om författaren
Tomas Eriksson är en erfaren föreläsare som har lyft organisationer och individer i över 20 år. Tomas utbildar i presentationsteknik, arbetsglädje, feedback och ledarskap.

Sagt om boken
"Jag har känt Tomas i över 15 år och han har alltid briljerat på scenen. Nu har han äntligen skrivit ner sitt recept! En lustfylld, konkret och framförallt lättläst bok om ett av livets viktigaste ämnen - att presentera sig själv, sitt budskap och ha kul under tiden!"
- David JP Phillips, talarcoach, internationell talare och författare

"Tomas skriver kort och kärnfullt, med kluriga ordvändningar och många roliga formuleringar, vilket gör att innehållet känns fräscht, även för mig som jobbar som föreläsare sedan många år. Rekommenderas till alla som håller presentationer av något slag!"
- Gunnel Ryner, föreläsare och författare

"Har du det minsta problem med att prata inför folk så finns nu boken du ska läsa. Så liten. Så klok."
- My Gross, föreläsare och expert på kundmöten

"Det tog en tågresa till Göteborg för att bli fullmatad med visdomar. Lärde mig massor, trots att jag talat inför folk i 20 år nu."
- Ami Hallberg Pauli, stand up-komiker och föreläsare

"Ett smidigt A6-format sprängfyllt med tips om hur man fångar lyssnarna samt mycket annat, presenterat på ett enkelt och humoristiskt sätt."
- Claes Helgeson, teknikansvarig, Semcon Project Excellence

"I det smartaste och gladaste lilla guideformatet ryms mängder med tips. Lättläst, konkret och peppande. En ny favorit."
- Anna-Karin Lingham, talare och varumärkesexpert

--
Det här är en bok för dig som vill veta mer om att tala för publik, hålla presentationer, föreläsa och hur du agerar på en scen. Boken ingår i förlagets serie Kunskap på nolltid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Från blackout till knockout : din guide till talarglädje
 2. +
 3. Somliga står på skakiga ben : en inte helt orolig bok om storytelling och presentationsteknik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Somliga står på skakiga ben : en inte helt orol... av Kristoffer Bergendahl (inbunden).

Köp båda 2 för 337 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tomas Eriksson

 • Sjukhussjukan : en bok om krisen i sjukvården och orsakerna bakom krisen

  Tomas Eriksson

  Sjukvården är den fråga som flest väljare i Sverige tycker är allra viktigast. På flera ställen i Sverige anordnas demonstrationer mot krisen i sjukvården. Men vad är egentligen orsaken bakom sjukvårdens kris? Vilka politiska beslut, eller brist p...

 • Missionären i Lekebruk

  Tomas Eriksson

  Sommaren 1974 bestämmer sig den nyexaminerade läraren Håkan Ågren för att flytta från Stockholm till Lekebruk i Närke. Där, i det lilla samhället, tror han att han ska få möta människor som är vänligare, mjukare och mer jordnära än dem han träffar...