Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
211
Utgivningsdatum
2015-12-04
Upplaga
1
Förlag
Livingbrand AB
Dimensioner
236 x 170 x 10 mm
Vikt
559 g
SAB
Qbab
ISBN
9789198282306
Huset : grupputveckling i praktiken (häftad)

Huset : grupputveckling i praktiken

Häftad,  Svenska, 2015-12-04
309
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Huset är en praktisk bok som du kommer att få stor användning av. Den vänder sig till dig som leder en grupp men inte är expert på grupputveckling.
Boken lär dig bygga framgångsrika grupper. Och ett aktivt medarbetarskap får du på köpet.
Utveckling av grupper är något som ofta sker oplanerat och inkonsekvent. Men en grupp måste - precis som ett hus - byggas upp omsorgsfullt och professionellt för att bli så stabil och effektiv som man vill att den ska vara.
Huset är en jordnära och praktisk modell som hjälper dig och dina medarbetare att skapa en trygg och utvecklande grupp där alla får växa. Modellen tar fasta på områden som enligt modern forskning ständigt återkommer i den samspelsprocess som uppstår när människor ska utföra en uppgift tillsammans. Den hjälper dig och gruppen att skapa en tydlig struktur och en systematik i detta arbete.
Med Huset och de övningar som finns i varje byggblock kan du hjälpa vilken  grupp som helst att ta ytterligare några steg framåt mot trivsel och produktivitet. Arbetet med de olika byggblocken får gruppmedlemmarna att ta del av varandras tänkande och erfarenheter. Det är som att bryta bröd tillsammans. Huset utvecklar individen, gruppen och verksamheten snabbt, roligt och effektivt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Huset : grupputveckling i praktiken
  2. +
  3. Chefen och medarbetaren : tankar om personlig utveckling och samspel på arbetsplatsen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Chefen och medarbetaren : tankar om personlig u... av Christer Ackerman (pocket).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christer Ackerman