Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
266
Utgivningsdatum
2007-04-01
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
Get out of your mind & into your life
Dimensioner
245 x 175 x 24 mm
Vikt
780 g
SAB
Dokb
ISBN
9789127114920
Sluta grubbla börja leva (inbunden)

Sluta grubbla börja leva

(43 röster)  |  Läs 8 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2007-04-01
416
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Sluta grubbla börja leva Kan levereras innan julafton
Förbered dig på att ta ett annorlunda perspektiv på ditt liv ? och hur du lever det! ACT är en metod som betonar vikten av acceptans och engagemang för att kunna gå vidare om du är stressad, deprimerad, eller av någon annan anledning har fastnat i ett negativt levnadssätt.

Men Sluta grubbla börja leva är mer än en självhjälpsbok för ett specifikt besvär ? det är en djupgående och fascinerande metod att komma i kontakt med och börja leva ett rikare och mer fungerande liv.

ACT (Acceptance Commitment Therapy) har också kallats ""tredje vågens KBT"". Förutom allmänheten, kommer även studenter och behandlare inom KBT vara en målgrupp för boken. Bokens budskap påminner om det som Anna Kåver och Åsa Nilsonne för fram i sina böcker, en kombination av KBT och Acceptans.

Översättning Per Rundgren
Steven Hayes är professor i psykologi vid University of Nevada. Han är världsledande auktoritet inom ACT.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sluta grubbla börja leva
 2. +
 3. ACT i teori och tillämpning : vägen till psykologisk flexibilitet

De som köpt den här boken har ofta också köpt ACT i teori och tillämpning : vägen till psykol... av Steven C Hayes, Kirk D Strosahl, Kelly G Wilson (inbunden).

Köp båda 2 för 992 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Sluta grubbla börja leva. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ställer höga krav
  Streamliner, 26 april 2022

  Den här boken är ytterst genomarbetad och du finner tomma rader på nästan varje uppslag som du ska fylla i för att komma framåt i boken. Jag upplever att den är ytterst krävande och kan göra mer skada än nytta om du är i ett känsligt läge. Jag rekommenderar att läsa boken i samarbete med en psykolog i sådana fall.
  Den konstaterar att "Det du försöker undvika kommer att drabba dig med full kraft" och andra i och för sig helt korrekta påståenden i vissa situationer. Som kapitlet "Bevista di... Läs hela recensionen

 2. Den bästa självhjälpsboken
  Lisa, 3 december 2019

  Om man bara tar sig tid och ork att läsa denna boken som utgår från ACT och Mindfullness kan den vara helt livsavgörande. Den är krävande och det är många övningar att göra men är grundlig, vetenskaplig och vederhäftig. Den översatta titeln är dock ett minus.

 3. Användbar självhjälp
  Lena Biman, 5 april 2019

  En bra bok med personliga verktyg man kan behöva vid en personlig kris. Den är verkligen användbar. Jag gillar att man kan få tips.

 4. Bra bok!
  EH, 11 november 2015

  En av de bättre jag läst i området. Lånade på biblioteket först men valde att köpa när jag läst den. Tål att läsas igen.

 5. Viktig!
  Anna, 23 februari 2015

  Denna bok är vad varje människa skulle behöva läsa. Läs den och använd den! Livet blir mycket härligare! Min man läser den och han har gått från pessimist till optimist!

 6. Bra bok
  Emma, 29 juli 2014

  Har inte läst hela boken än men de jag har läst hittills har varit både intressant och till hjälp. Man lär sig förstå varför och ältande tankar uppstår.

 7. Bra mycket är läsvärt och intressant. Mycket övningar...
  Kristina Boman, 18 december 2013

  Bra mycket är läsvärt och intressant. Mycket övningar på gott och ont. Bra när man verkligen gör övningarna. Men lite svårläst. Det senare är det som är minuset.

 8. En pärla!
  Daniel, 6 januari 2008

  Brukar vara synnerligen skeptisk till populärvetenskapliga "självhjälpsböcker" även denna. Men detta fick jag äta upp. Detta är en genomarbetad och bra bok om ACT (Acceptence and Commitment Therapy) Acceptans, Engagemang och Medveten närvaro. Varför lider vi? Kan vi göra något åt detta? Många övningar i boken. Rekommenderas.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av författarna