Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
298
Utgivningsdatum
2010-02-15
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
234 x 163 x 24 mm
Vikt
552 g
SAB
Dofa
ISBN
9789127118171
Vi är våra relationer : om anknytning, trauma och dissociation (inbunden)

Vi är våra relationer : om anknytning, trauma och dissociation

(26 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2010-02-15
384
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"'

Människolivet börjar med anknytningen
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vi är våra relationer : om anknytning, trauma och dissociation
 2. +
 3. Själv och tillsammans : Om anknytning och identitet i relationer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Själv och tillsammans : Om anknytning och ident... av Tor Wennerberg (inbunden).

Köp båda 2 för 791 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Vi är våra relationer : om anknytning, trauma och dissociation. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. För alla
  marie janson, 30 december 2016

  Skulle hoppas attboken ingår i grundutbildning av personal inom skuvård åtminstone psykologi psykiatri. Om människan och vilka vi blir , förståelse perspektiv utan diagnoser.

 2. Välskriven och intressant! Dock några brister?
  MBK, 2 augusti 2016

  Boken är välskriven, viktig, intressant och föredömligt kompakt skriven (jmf tex amerikansk litteratur), dock med några brister.

  Boken behandlar ankytning med fokus på desorganiserad anknytning, trauma samt dissociation. Boken syntetiserar flera olika områden (bla trauma, dissocation, moderna psykoanalytiska teorier och forskning inom ankytning. Jag ser även kopplingar (ej uttalade i boken) till bla objektrelationsteori som fokuserar på hur människor utvecklas till att känslomässigt ... Läs hela recensionen

 3. En mycket gedigen bok om anknytning mellan föräldrar...
  Myggan, 14 november 2013

  En mycket gedigen bok om anknytning mellan föräldrar och barn, som utgår från den forskning som gjorts på området. Många psykologiska termer blir det emellanåt, men jag som aldrig studerat psykologi (dock har jag läst en hel del litteratur på området innan den här boken) hade ändå lätt att hänga med och förstå. Alla termer förklaras innan de används i texten, men det kan ju ändå kännas utmanade med psykologiskt fikonspråk. För mig gav boken en större förståelse för mig själv och andra människ... Läs hela recensionen

 4. Välskriven bok, lättförståelig och pedagogisk i sin...
  CATHARINA BRETTSTAM, 10 juni 2013

  Välskriven bok, lättförståelig och pedagogisk i sin utformning. Tor Wennerberg har lyft fram många relevanta perspektiv kring anknytningsteorin, och belyst dess vikt inte bara för individen utan även för efterkommande generationer.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Tor Wennerberg