Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
248
Utgivningsdatum
2021-02-25
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Wetter-Edman, Katarina (förf.)
Dimensioner
13 x 257 x 191 mm
Vikt
670 g
SAB
P
ISBN
9789144130958
Tjänstedesign - - principer och praktiker (häftad)

Tjänstedesign - - principer och praktiker

Häftad,  Svenska, 2021-02-25
414
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Tjänstedesign - principer och praktiker är den första boken på svenska om tjänstedesign. Tankarna som presenteras i boken är baserade på mer än 15 års internationellt ledande forskning och går bortom en gängse syn på tjänstedesign som kundupplevelse och tjänstemöte. Boken lägger fokus på de underliggande principerna för ett framgångsrikt designarbete. Vilka kompetenser krävs i en organisation som vill arbeta med tjänstedesign? Hur väljs metoder och hur identifierar man vilken metod som lämpar sig för en viss kontext?

Tjänstedesign - principer och praktiker presenterar tre teoretiska perspektiv på tjänstedesign, fem grundläggande principer och en bred palett av metodansatser. Med utgångspunkt i verklighetsbaserade fallbeskrivningar från privat och offentlig sektor beskriver och analyserar författarna hur principer och metoder används i praktiken. Avslutningsvis riktas blickarna framåt mot de utmaningar som vi står inför och där tjänstedesign kan vara en viktig pusselbit.

Bokens fokus på underliggande principer för framgångsrikt designarbete gör den till både ett redskap att använda tillsammans med en metodhandbok och en teoretisk utgångspunkt för ett kritiskt perspektiv på tjänstedesign. Den är användbar för studenter och praktiker med olika bakgrund och arbetsområden som vill lära sig mer om tjänstedesign och skapar även en vokabulär för området på svenska.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tjänstedesign - - principer och praktiker
  2. +
  3. Matematik : Vad som är värt att veta

De som köpt den här boken har ofta också köpt Matematik : Vad som är värt att veta av Tony Crilly (inbunden).

Köp båda 2 för 453 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna