Framtidens välfärd - - hållbar styrning, organisering och ledning (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
232
Utgivningsdatum
2021-03-12
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Blomgren, Roger (förf.) / Elmersjö, Magdalena (förf.) / Eriksson, Nomie (förf.) / Fredriksson, Magnus (förf.) / Löfström, Mikael (förf.) / Pallas, Josef (förf.) / Ramsdal, Helge (förf.) / Sundeen, Johan (förf.) / Sundin, Elisabeth (förf.) / Wolmesjö, Maria (red.) / Solli, Rolf (red.)
Dimensioner
15 x 205 x 151 mm
Vikt
345 g
SAB
Oh
ISBN
9789144152189

Framtidens välfärd - - hållbar styrning, organisering och ledning

Häftad,  Svenska, 2021-03-12
376
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I en tid då megatrender som klimatförändringar, pandemier, flyktingströmmar och demografiska förändringar visar på världens sårbarhet finns det anledning att fundera över hur det vi kallar välfärd varit, är och kommer att bli.

I den här boken sätter vi spaning på styrning, organisering och ledarskapande inom välfärden och hur det tar sig uttryck i olika verksamhetsområden och sammanhang. Det övergripande syftet är att genom ett antal spaningar på aktuella företeelser och observationer med fokus på hur olika välfärdsverksamheter styrs, organiseras och leds presentera reflektioner om framtidens utmaningar och möjliga lösningar. Analyser och reflektioner görs utifrån olika vetenskapliga perspektiv och med teman för en hållbar framtid.

Boken vänder sig till dig som ställer dig undrande över vart välfärden är på väg. Författarna har i första hand haft personer som använder sig av olika välfärdstjänster, professionella som arbetar i välfärden, politiker med intresse av välfärden samt studenter som har en framtid inom välfärden i åtanke. Framtidens välfärd - hållbar styrning, organisering och ledning öppnar för en diskussion om att framtidens välfärd även berör andra grupper.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Framtidens välfärd - - hållbar styrning, organisering och ledning
  2. +
  3. Stupad : Svensken som gav sitt liv för Ukraina

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stupad : Svensken som gav sitt liv för Ukraina av Jon Forsling (inbunden).

Köp båda 2 för 615 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »