Favoriter (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2019-10-14
Förlag
Books by Tareq Taylor
Dimensioner
246 x 200 x 22 mm
Vikt
797 g
ISBN
9789151928852
Favoriter (inbunden)

Favoriter

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-10-14

Slutsåld

Visst är det så att vi alla har några riktiga favoriter när det gäller det mesta här i livet.
Resmål, personer, platser, musik, filmer och naturligtvis maträtter. Mat kan påminna oss om alla de andra favoriterna som jag nämnde nyss. Kanske åt vi en speciell rätt tillsammans med någon som vi minns extra väl, eller var det kanske på den där speciella platsen?
Smaker och dofter kan verkligen sätta igång både tankar och känslor på ett sätt som få andra saker kan. Vissa forskare påstår till och med att just doft och smaksinnet är vårat starkaste sinne som kan framkalla just minnen och känslor. Till och med minnen från våra yngsta år, som vi kanske trodde var bort för evigt.
Jag har samlat mina favoriter sedan många år tillbaka, jag har kompletterat med ett antal helt nya älsklingar och kryddat med mina bästa recept när det gäller inläggningar, saft, sylt, bröd, sötsaker, bullar och kakor.
Kort och gott skulle man kunna säga att det är en riktig GoTo bok. En bok som innehåller allt det man önskar, vare sig det handlar om att hitta ett recept på en fantastisk vegetarisk curry, kalops, äggakaka, en Coq au vin eller ett bra recept på en egen ketchup och senap. De godaste kanelbullarna man kan tänka sig. Allt finns!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Favoriter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vardagshjälp
    Kerstin Gauffin, 24 mars 2021

    Boken har mycket s. K. Husmanskost som tar lite längre tid. Dessutom moderna lite etiska recept. Goda tillbehör. Härliga bildet. Engod vän i köket.

  2. Favorit i köket
    Inger Fält, 23 februari 2021

    Enkla recept. God, nyttig och spännande mat som passar hela familjen. Jag har flera böcker av Tareq och blir aldrig besviken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Tareq Taylor