Vägen till ett hälsosammare liv (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
677
Utgivningsdatum
2023-01-01
Förlag
Radson Group AB
Dimensioner
210 x 148 x 46 mm
Vikt
880 g
ISBN
9789152760901

Vägen till ett hälsosammare liv

Inbunden,  Svenska, 2023-01-01
288
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vägen till ett hälsosammare liv

Vägen till ett hälsosammare liv handlar inte bara om kost och träning.
Det är bara en del av allt som ska till för att vi ska må bra och hålla oss friska. Förutom kost och träning tar vi därför upp mängder av andra områden i boken, den är dessutom skriven så att du ska kunna hitta just din väg till ett hälsosammare liv.

Alla sjukdomar blir på olika sätt till inflammationer i kroppen. Orsaken kan vara känslomässig, mental eller fysisk stress. Varför adresserar sjukvården sällan det?
Alla sjukdomar är brist på energi, eller brist på flöde i våra kroppar och vårt sinne - det vill säga stagnerad energi. Blir det för spänt, stressat och igenslaggat skapas tröghet, eller ett för högt tryck, och sjukdom blir ett faktum. Har vi för lite energi blir vi trötta, utbrända, oxiderar och bryts ner snabbare samt får ett sämre skydd och sämre immunförsvar. Har vi i stället energi, flöde och glädje i livet - då mår vi bra och kan upprätthålla hälsa och välmående.

Det är inte svårare än så - men vad tar energi, vad ger energi och vilken typ av träning stärker oss? Hur kan vi bli av med sjukdomar, obalanser för att i stället stärka vår hälsa. Hur kan vi på naturlig väg leva ett friskt och välmående liv - livet ut?

Tur att vi har en hel bok på oss att dela med oss av både fakta, inspiration, konkreta lösningar, våra egna och andras erfarenheter, mängder av solskensupplevelser samt ögonöppnande perspektiv. Det här är en bok full av tips om hur du ger din kropp, och ditt sinne, mer energi och mindre stagnation, vilket skapar hälsa och välbefinnande.

Låt oss tillsammans bege oss ut på vägen till ett hälsosammare liv.

Författare i boken:

* Ann-Sofie Jakobsson: PT (Personlig tränare), Hälsoentreprenör och Fitness entusiast. Yrkesverksam Hovslagare i drygt 30 år. Hoppryttare och Inredningsdesigner tillika Ansvarig Byggherre

* Ola Hedlund: Före detta Datatekniker som sadlade om till Hälsoingenjör, Näringsterapeut, Lärare i Frekvensbehandlingar och Bioresonans. Även arbetat med TankeFältTerapi, matintoleranser och blodanalyser i mikroskop

* Gunnar Jansson: Före detta Mätingenjör, numera Legend och Lärare inom Klassisk Homeopati, (verksam i över 45 år)

* Anders Sydborg: Motocrossåkare sedan barnsben. Kommit tvåa i världens största Endurotävling samt vunnit Elitklassen 250 cc i samma tävling, tagit VM guld i motocross Twinshock och EM guld, 4 gånger, i motocross EVO. Anders är även omdebatterad folkrättsförespråkare, entreprenör, uppfinnare och känd för strålningsskademätningar samt sitt engagemang kring valfrihet i hälsofrågor med mera
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vägen till ett hälsosammare liv
  2. +
  3. När döden knackar på dörren

De som köpt den här boken har ofta också köpt När döden knackar på dörren av Anders Sydborg (inbunden).

Köp båda 2 för 573 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna