Medan vi fortfarande älskar : att ta hand om kärleken (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2016-02-01
Upplaga
1
Förlag
Libris förlag
Översättare
Ingalill Bergensten
Originaltitel
Pas på parforholdet - Mens i stadig elsker hinanden
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Illustratör/Fotograf
Bjørn Ortmann
Dimensioner
200 x 140 x 20 mm
Vikt
280 g
SAB
Do
ISBN
9789173874601
Medan vi fortfarande älskar : att ta hand om kärleken (häftad)

Medan vi fortfarande älskar : att ta hand om kärleken

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-02-01

Slutsåld

Alla som gifter sig älskar varandra och vill hålla ihop. Ändå slutar nästan hälften av alla äktenskap i skilsmässa, i Sverige fler än 20 000 om året. Måste det vara så? Nej, säger psykologen och parterapeuten Mattias Stølen Due.

Mattias Stølen Due vill inspirera till handlingar och hållningar, tankar och beteenden som lyfter kärleken och relationen - innan det är för sent. Att vi tar hand om vårt förhållande medan vi fortfarande älskar varandra. Precis som vi servar vår bil eller sköter våra tänder i förebyggande syfte. Och han vill ingjuta hopp.

Det finns mycket att göra för att förbättra en relation. Beslutsamheten har stor betydelse, att man inte bara glider med in i negativa spiraler. Och att man orkar se och ta ansvar för sin del av problemen. Det är också viktigt att vårda vänskapen med sin partner och låta den bli förhållandets trygga grund. Att inte upphöra med att röra vid varandra.

Medan vi fortfarande älskar är den perfekta bröllopsgåvan. Eller läsningen för ett par som levt i ett förhållande ett tag och börjat fundera över sin relation.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Medan vi fortfarande älskar : att ta hand om kärleken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tänkvärd bok
  Lotti, 5 juli 2016

  Man får många tänkvärda infallsvinklar om hur man kan förvalta och ta hand om sin relation. Exempel på situationer beskrivs kring olika par.

  Min främsta lärdom är "vad gör jag" istället för att leta fel hos sin partner. Rekommenderas varmt😊👍🏻

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mattias Stølen Due

 • Medan vi fortfarande älskar

  Mattias Stølen Due

  Alla som gifter sig älskar varandra och vill hålla ihop. Ändå slutar nästan hälften av alla äktenskap i skilsmässa, i Sverige fler än 20 000 om året. Måste det vara så? Nej, säger psykologen och parterapeuten Mattias Stølen Due. Mattias Stølen Due...