Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
247
Utgivningsdatum
2022-05-04
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Fors Östberg, Maria (foto)
Dimensioner
250 x 180 x 28 mm
Vikt
898 g
SAB
Qe
ISBN
9789177958383
766 frågor & svar om grönsaksodling (inbunden)

766 frågor & svar om grönsaksodling

(3 röster)
Inbunden, Svenska, 2022-05-04
228
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Trädgårdsintresset frodas i Sverige. Den här boken samlar de vanligaste frågorna om odling och ger expertsvar från Sara Bäckmo!

Nu när odlingsintresset exploderat i Sverige exploderar även Sara Bäckmos inkorg med frågor från följarna och äntligen finns de vanligaste och viktigaste frågorna samlade i en behändig bok. Och svaren, såklart! Varför växer inte gurkorna? Kan man ge tomaterna för mycket näring? Och hur sent kan man sätta vitlök? Med den här oumbärliga boken står du inte ensam när du konfronterar mördarsniglar och mjöldagg eller funderar på hur du ska lyckas få till dina egna solmogna tomater.

Sara Bäckmo driver Skandinaviens största trädgårdsblogg och är känd från både TV och radio. När Sara satte igång sitt stora projekt med Skillnadens Trädgård för snart tio år sedan bestämde hon sig för att satsa stort och testa sig fram. Hon provade att odla och skörda på vintern, hon var bland de första i landet att ägna sig åt täckodling, hon drog med sig barnen ut i odlingarna och lät dem hitta sina egna metoder. Och hela tiden berättade hon om sina framsteg och motgångar för sina följare.

Röster om boken:

"Bäckmo är en erfaren odlare och svaren på frågorna är bra och okomplicerade. De små tipsrutorna ger värdefulla tips." Bibliotekstjänst

"En rolig bok som kan rekommenderas alla med en egen täppa. Sara Bäckmo är välkänd som en av Sveriges mest populära hemmaodlare och en här välarbetade boken är ett fint tillskott till hennes livsverk som författare." Bokdagboken
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 766 frågor & svar om grönsaksodling
  2. +
  3. Vinterodling : skörda när det är kallt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vinterodling : skörda när det är kallt av Sara Bäckmo (häftad).

Köp båda 2 för 432 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »