Mathias Dahlgren : hemkunskap (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2022-01-04
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Skoglöf, Magnus (foto)
Dimensioner
240 x 183 x 22 mm
Vikt
751 g
SAB
Qca
ISBN
9789178874057

Mathias Dahlgren : hemkunskap

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-01-04
209
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Glöm skolans lektioner i hemkunskap! Lär dig Mathias Dahlgrens hemkunskap för vuxna och matlagningen blir roligare, enklare - och din mat blir godare.

Mathias Dahlgren är stjärnkocken som gjort sig ett namn för sina raffinerat enkla rätter i fine dining-miljö. Men han har också en stadig slev i vardagskastrullen. Han vet vad som fungerar att laga hemma, vilka tekniker man ska använda, hur man planerar, förbereder, kombinerar, smaksätter och lagar smarta rätter med schysta råvaror och en och annan himmelsk soppa på spik.

I Mathias Dahlgren: Hemkunskap tar stjärnkocken ett större grepp om köket och hur vi bäst arbetar i det. I bokens tre huvudkapitel - 20 minuter, 40 minuter och 120 minuter eller mer - står 20 minuter för det snabba men välkomponerade, 40 minuter för middagar med enkel dessert att göra de dagar det finns lite mer tid och 120 minuter eller mer för basrecepten och långkoken som ger grunden till en stressfri vardag vid spisen.

Mathias Dahlgren bjuder också på listor med oväntade och fantastiska smakkombinationer och smarta proffsknep som ger genvägar i köket.

Boken innehåller också en framtidsspaning av matskribenten Mats-Eric Nilsson.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mathias Dahlgren : hemkunskap
  2. +
  3. Mat i sommartid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mat i sommartid av Mathias Dahlgren (häftad).

Köp båda 2 för 530 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mathias Dahlgren : hemkunskap. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Oväntade smakkombinationer och praktiska tips
    Niklas Wennström, 24 april 2023

    Intressant approach med oväntade smakkombinationer utifrån relativt enkla råvaror. Kul också med lite praktiska tips från en riktig stjärnkrögare. Inspirerande och läsvärd.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mathias Dahlgren