Vandra fjäderlätt : för njutbara turer (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
280
Utgivningsdatum
2017-07-19
Förlag
Vildmarksbiblioteket
Originaltitel
Vandra fjäderlätt och njut mer av färden
Dimensioner
230 x 180 x 20 mm
Vikt
865 g
SAB
Rbo
ISBN
9789186433581
Vandra fjäderlätt : för njutbara turer (häftad)

Vandra fjäderlätt : för njutbara turer

(3 röster)
Häftad Svenska, 2017-07-19
254
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Att en lättare packning ger en mer njutbar vandring borde vara självklart men många vandrare bär mycket tyngre än de behöver, på både kortare och längre turer. Jörgen Johansson har minskat sin packvikt med över 10 kilo utan att förlora i vare sig komfort eller säkerhet. Han har bevisat detta under många års vandringar, på svenska låglandsleder, i våra fjäll och i några av Nordamerikas största vildmarker.

Boken lär dig vad som har störst betydelse för att minska packvikten och hur du klär dig lätt när du vandrar och ändå håller dig torr och varm, även i regn och rusk. Du får lära dig vilka skodon och ryggsäckar som ger den mest energieffektiva vandringen och vilken typ av tak över huvudet som är lämpligast i olika terrängtyper. Jörgen berättar om kaloribehov och olika typer av lätt och energirik mat samt hur du tillagar denna med olika typer av utekök. Boken innehåller även utrustningslistor, för allt från stugvandring till ödemarksexpeditioner. Du får också information om tillverkare av lätt utrustning, av vilka många är mindre kända i Sverige.

Jörgen har skrivit ett antal böcker om vandring med lätt packning, både på svenska och engelska och medarbetar regelbundet i svenska och amerikanska media. Detta är andra, uppdaterade och utökade, upplagan av Vandra Fjäderlätt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vandra fjäderlätt : för njutbara turer
  2. +
  3. Vandra

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vandra av Angeliqa Mejstedt (inbunden).

Köp båda 2 för 463 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Vandra fjäderlätt : för njutbara turer