Skräckens länder (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Ensamma Vargen (del 6)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
344
Utgivningsdatum
2016-11-01
Upplaga
1
Förlag
Åskfågeln
Översättare
Simon Lundström
Medarbetare
Gillbring, Tove (red.) / Gillbring, Anders (form)
Illustratör/Fotograf
Lukas Thelin, Francesco Mattioli, Richard Longmore, Reine Rosenberg
Dimensioner
210 x 135 x 22 mm
Vikt
480 g
SAB
Rdc
ISBN
9789187987229

Skräckens länder

Häftad,  Svenska, 2016-11-01
129
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Du är Ensamma Vargen, den sista Kai-krigaren. Du har börjat utforska Magnakais dolda hemligheter, men en viktig del saknas. Tiden är knapp. Från Helgedad kommer rykten om krig.

I Skräckens länder möter du brinnande krig och hatet från en man som vill dräpa dig, när du söker Varettas Kunskapssten. Endast detta magiska ting kan förse dig med vad ditt land behöver.

Ensamma Vargen är en unik och interaktiv serie äventyr där du är hjälten. Du fattar alla beslut och utkämpar alla strider med hjälp av det spelsystem som finns i boken. Läsupplevelsen blir personlig när ditt agerande spelar roll för den berättelse du upplever. Bokserien är rekommenderas för alla som är intresserade av fantasy och spel. Läsupplevelsen påminner om de bästa datorspelen när det gäller interaktivitet och spelvärlden Magnamund är färgstark och detaljerad. Joe Dever berättar här en historia i korta sekvenser, där varje ny sekvens leder vidare till nästa. De flesta ger dig som läsare flera olika valmöjligheter. Flera av sektionerna har även specialritade illustrationer.

Denna titel är del 6 i den episka sagan om Ensamma Vargen, men går att spela helt fristående tack vare den introduktion som ingår.

Boken innehåller även Nyckeln till framtiden, ett extra äventyr där du Varettas astrologmästare spelar Gwynian, den Vise. Du måste övervinna svåra hinder och svek för att hjälpa Ensamma Vargen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skräckens länder
  2. +
  3. Slottet Död

De som köpt den här boken har ofta också köpt Slottet Död av Joe Dever, Nick Robinson (häftad).

Köp båda 2 för 257 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna