Konsten att gnälla : stoppa gnäll - hos andra och dig själv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
236
Utgivningsdatum
2020-02-05
Förlag
Type and Tell
Dimensioner
210 x 135 x 13 mm
Vikt
376 g
SAB
Dok
ISBN
9789189161061
Konsten att gnälla : stoppa gnäll - hos andra och dig själv (häftad)

Konsten att gnälla : stoppa gnäll - hos andra och dig själv

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad, Svenska, 2020-02-05
211
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Blir du irriterad när andra börjar gnälla utan att komma med ett enda förslag på lösningar? Du är inte ensam om det. I den här boken får du fakta, inspiration, tips och konkreta verktyg samtidigt självtestet: "Är du en gnällspik? Ett frågeformulär som kan öka din självkännedom!" som du kan prova själv eller tillsammans med vänner eller kollegor. Bokens mål är att du ska få möjlighet och frihet att vara i en miljö fri från gnäll! Och sluta gnälla för egen del och istället bli mer kreativ och göra mer av det du värdesätter.

Liria Ortiz är leg. psykolog, psykoterapeut, handledare, master i ACT, Acceptance and Commitment Therapy, specialist i klinisk psykologi och utbildare i MI (MINT). Hon vann det Stora Psykolog- priset år 2017. Liria har skrivit flera böcker om motivation som man hittar på Adlibris och Bokus. OBS! Hon föreläser utifrån bokens innehåll på firmafester, konferenser och kick off.

E-mail: liria.ortiz@gmail.com Hemsida: www.liriaortiz.com
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Konsten att gnälla : stoppa gnäll - hos andra och dig själv
 2. +
 3. Våga leva & tänka stort

De som köpt den här boken har ofta också köpt Våga leva & tänka stort av Eric Thyrell (inbunden).

Köp båda 2 för 440 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Konsten att gnälla : stoppa gnäll - hos andra och dig själv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Konsten att stoppa gnäll
  Charlotte , 24 februari 2020

  Boken är en tillgång för att medvetandegöra och förstå funktionen med gnäll, både hos sig själv och andra. Den belyser vikten av att lyssna på gnället och se bakomliggande problem och samtidigt inte stanna där utan komma till möjliga konstruktiva lösningar. Med hjälp av motiverande samtal (MI) får läsaren konkreta metoder för att samtala och motivera andra till förändring. Gnäll förekommer både på arbetsplatser, i privatlivet och hos oss själva och här förmedlas många exempel på hur detta kan... Läs hela recensionen

 2. Hantera gnäll
  Charlotta Saras Skarphagen, 13 februari 2020

  Detta är en bok som jag tycker skulle fungera bra att ha som studiecirkels material på många arbetsplatser och jag kommer rekommendera mina vänner att läsa den

Visa alla 2 recensioner