Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Kunskap på nolltid
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2023-12-20
Upplaga
1
Förlag
Eget förlag
Dimensioner
148 x 105 x 6 mm
Vikt
87 g
SAB
Vh
ISBN
9789189774070
KLARA! : att vara aktiv förälder (häftad)

KLARA! : att vara aktiv förälder

Häftad,  Svenska, 2023-12-20
134
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    95
Visa alla 1 format & utgåvor
"Jag ser livet som ett äventyr där jag samlar på upplevelser, det är de som gör mitt liv rikt."

Orden är elitlöparen Frida Södermarks. Även när hon blev mamma till lilla Klara har Frida fortsatt att träna och fara ut på äventyr. För det behöver inte vara så komplicerat. Äventyret finns i närmaste skogsdunge.

Visst har aktiviteterna och fokuset blivit lite annorlunda. Men i grund och botten lever hennes familj som de vill, med äventyr och mycket träning.

Boken bjuder på tips kring gravidträning och att ha ett aktivt och äventyrligt liv som småbarnsförälder. Du får exempelvis tips kring att resa med barn, lekplatsträning och att få till en rörlig vardag.

Om författaren
Frida Södermark är en av världens bästa ultralöpare och ofta ute på äventyr runt om i världen. Hon är en flitigt anlitad föreläsare som inspirerar åhörarna att själva uppnå sina mål och börja leva drömmen oavsett vad den handlar om. Även sedan hon blev mamma till Klara har hon fortsatt sitt aktiva liv.

--
Boken ingår i förlagets serie Kunskap på nolltid. Den vänder sig till dig som är intresserad av sport, föräldraskap, löpning, träning, hälsa och äventyr.
Visa hela texten

Fler böcker av Frida Södermark