Anatomi med rörelselära och styrketräning (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
150
Upplaga
4
Förlag
Harpoon Publications AB
Originaltitel
Anatomi och rörelselära inom idrotten
Dimensioner
305 x 215 x 15 mm
Vikt
845 g
SAB
Vb,Vu,Ven
ISBN
9789197078115
Anatomi med rörelselära och styrketräning (inbunden)

Anatomi med rörelselära och styrketräning

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska
389

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
"Anatomi med rörelselära och styrketräning" (en reviderad och utökad upplaga av "Anatomi och rörelselära inom idrotten) är en unik bok. Den beskriver hur träning bör bedrivas för att den skall ge bästa resultat och minimera skaderisken vid idrottsutövning. Boken ger en mycket gedigen kunskap om såväl anatomi som rörelselära (biomekanik).
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Anatomi med rörelselära och styrketräning
 2. +
 3. Jag har testat allt : en guide till att tappa fett och forma kroppen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag har testat allt : en guide till att tappa f... av David Haroun (inbunden).

Köp båda 2 för 628 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Anatomi med rörelselära och styrketräning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Anatomi Biomekanik
  Robinjo, 27 januari 2022

  Passar bra för allehanda intresserade ur ett biomekaniskt perspektiv på kroppen och dess integration till de omgivande fysiska krafter som påverkar oss. Skulle önska ännu mer exempel och bilder men då hade väl boken blivit för tjock.
  Boken har jag bla använt under Sjukgymnastutbildning.

 2. Kroppens anatomi i teorin och i verkliga livet!
  Helena Ottosson, 3 september 2015

  En bra och intressant bok om kroppens anatomi. Författarens sätt att varva teori med praktiska exempel på övningar gör det lättare att förstå kroppens uppbyggnad i ett sammanhang. Vi får mer än bara en genomgång av muskler leder m.m, helt enkelt en förståelse för hur de fungerar och hur de kan tränas på bästa möjliga sätt. Detta ger ett igenkännande i den egna träningen vilket gör det lättare att ta till sig bokens innehåll och att hålla kvar det i minnet. Mina förväntningar på en bok inom et... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Rolf Wirhed

 • Biomekanik

  Rolf Wirhed

  Biomekanik är skriven för dig som vill lära dig att analysera kroppens olika rörelser. Du kanske är ledare/tränare för en grupp ungdomar och vill hjälpa dem med några tekniktips eller införa en ny träningsövning. Eller så kanske du är en aktiv idr...

 • Athletic Ability and the Anatomy of Motion

  Rolf Wirhed

  This book explains the anatomy function of different parts of the body and examines the types of movement important in sports activities. This book gives a detailed analysis of movement, general characteristics of bones, joints, and muscles, as we...

Övrig information

Författaren Rolf Wirhed (universitetslektor vid Örebro universitets idrottslärarutbildning) förklarar med hjälp av ca 800 illustrationer vad som verkligen händer med kroppen vid lika rörelser. Genom exempel från många idrottsgrenar blir bokens innehåll direkt tillämpbart på vars och ens specialområde. Idrottsledaren, sjukgymnasten eller läkaren kan få idéer till nya effektiva träningsövningar. Genom att förmedla förståelse för biomekaniken ger boken även gym-instruktören, idrottsutövaren och den ambitiöse motionären möjligheten att förstå kroppens reaktioner på träning. Boken är allmänt förekommande som läromedel vid olika idrottsledarutbildningar, folkhögskolor och universitet. Den nya upplagan är utökad med 20 sidor om styrketräning samt ett register som underlättar att hitta i boken. Materialet behandlar ämnesområdena anatomi, och rörelseanalys och ger läsaren mycket goda och enkelt beskrivna grunder för att sedan kunna gå vidare och specialstudera sitt eget intresseområde.