Gastronaut : det aromatiska numret (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-01-25
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Parasoll
Dimensioner
328 x 240 x 10 mm
Vikt
800 g
SAB
Qca
ISBN
9789198300420
Gastronaut : det aromatiska numret (häftad)

Gastronaut : det aromatiska numret

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2022-01-25
178
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Gastronaut är ett bookazine för dig som brinner lite extra för mat och dryck och vill göra smakliga upptäcktsfärder i tid, rum och tanke. Vi ger oss ut i ett universum där det finns mycket att upptäcka. I Gastronaut kan kan läsa längre porträtt av råvaruproducenter, mathantverkare, vinmakare, kockar och restauratörer. Här möter du mat och dryck på många olika vis. Vi berättar om trender, historia, forskning, nyheter och personliga upplevelser. Vi tar upp prylar, kryddor, nyheter och råvaror, och recenserar allt från gourmetkrogar till burgarhak. Gastronauts testpanel tar fram de bästa råvarorna och vimlar det av recept lätta och svårare, men alltid spännande. Vi ser förstås drycken som en del av måltidsupplevelsen, så alla recept har en egen dryckesrekommendation.

En stor del av varje nummer upptas av ett tema. I första magasinet fokuserar vi extra på doftsinnet, som ofta förbisetts. Kanske för att det är svårmätbart. Kanske för att intrycken är så många och så rika att det är svårt att sortera dem. Eller möjligen för att de förflyktigas så lätt. För med på en upptäcktsfärd där vi upptäcker aromernas fantastiska värld.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Gastronaut : det aromatiska numret
  2. +
  3. Gastronaut : den råa maten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gastronaut : den råa maten (häftad).

Köp båda 2 för 337 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gastronaut : det aromatiska numret. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Spännande nytt magasin
    Bosse, 9 mars 2022

    Detta första nummer imponerar. Bra balans mellan födjupande artiklar/reportage, recept och nyhetsnotiser. Temanummer ger inspiration med flera infallsvinklar. Trevlig layout och djärvt format. Ser fram emot nästa nummer.

Visa alla 1 recensioner