Gastronaut. Det aromatiska numret (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Gastronaut (del 2)
Utgivningsdatum
2022-01-25
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Parasoll
Dimensioner
328 x 240 x 10 mm
Vikt
800 g
SAB
Qca(p)
ISBN
9789198300420
Gastronaut. Det aromatiska numret (häftad)

Gastronaut. Det aromatiska numret

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-01-25
171
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Gastronaut är ett bookazine för dig som brinner lite extra för mat och dryck och vill göra smakliga upptäcktsfärder i tid, rum och tanke. Vi ger oss ut i ett universum där det finns mycket att upptäcka. I Gastronaut kan kan läsa längre porträtt av råvaruproducenter, mathantverkare, vinmakare, kockar och restauratörer. Här möter du mat och dryck på många olika vis. Vi berättar om trender, historia, forskning, nyheter och personliga upplevelser. Vi tar upp prylar, kryddor, nyheter och råvaror, och recenserar allt från gourmetkrogar till burgarhak. Gastronauts testpanel tar fram de bästa råvarorna och vimlar det av recept lätta och svårare, men alltid spännande. Vi ser förstås drycken som en del av måltidsupplevelsen, så alla recept har en egen dryckesrekommendation.

En stor del av varje nummer upptas av ett tema. I första magasinet fokuserar vi extra på doftsinnet, som ofta förbisetts. Kanske för att det är svårmätbart. Kanske för att intrycken är så många och så rika att det är svårt att sortera dem. Eller möjligen för att de förflyktigas så lätt. För med på en upptäcktsfärd där vi upptäcker aromernas fantastiska värld.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Gastronaut. Det aromatiska numret
 2. +
 3. Gastronaut. Den råa maten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gastronaut. Den råa maten (häftad).

Köp båda 2 för 321 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Gastronaut. Det aromatiska numret. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Äntligen
  DB. (Stockholm), 20 juni 2022

  Äntligen har det släppts ett riktigt mat magasin. Gastronaut är det där vi som älskar mat har saknat - det är magasinet som landar i ens intresse och driver det där ifrån.

  Väl producerat innehåll och en elloge att detta inte blev en webapp.

  Tack!

 2. Äntligen!
  Resville, 27 maj 2022

  Härligt med detta nya nördmagasin. Saknaden efter gamla Gourmet har varit stor! Men nu kommer denna, fantastiskt. Hoppas att tillräckligt många upptäcker den så att den kan leva i många år! Jättekul!

 3. Spännande nytt magasin
  Bosse, 9 mars 2022

  Detta första nummer imponerar. Bra balans mellan födjupande artiklar/reportage, recept och nyhetsnotiser. Temanummer ger inspiration med flera infallsvinklar. Trevlig layout och djärvt format. Ser fram emot nästa nummer.

Visa alla 3 recensioner