Ett år utan skor : en familj på äventyr (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
279
Utgivningsdatum
2019-02-01
Upplaga
2
Förlag
Ocean Dream
Dimensioner
230 x 165 x 20 mm
Vikt
492 g
SAB
Lz,Nt.07
ISBN
9789198506914
Ett år utan skor : en familj på äventyr (häftad)

Ett år utan skor : en familj på äventyr

(1 röst)
Häftad Svenska, 2019-02-01
271
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
I Ett år utan skor bryter familjen Veber upp från vardagen för att följa drömmen om ett äventyr till sjöss. Föräldrarna säger upp sig, barnen tas ur skolan och huset blir under 15 månader ersatt med en 30 fots segelbåt. Relationen testas, levnadsstandarden förändras och tvivlen sätter in.

Är det möjligt för en hel familj att leva för 10 000 kr/månad? Kan man titta på YouTube när man korsar Atlanten? Kan barn överleva utan internet? Glömmer vännerna dig när du är borta i över ett år? Hur får föräldrar vuxentid när de bor så nära sina barn?

Familjen Veber var 2017 aktuella i tv-programmet "Familjer på äventyr" där SVT i sex program följde familjen ombord på segelbåten Anna Lisa. I Ett år utan skor följer du själv med ombord på Anna Lisa i 12 000 spännande, roliga och ibland farliga sjömil. Du följer med till Karibien, i storm i Medelhavet, när utrustningen går sönder utanför Afrika och när seglingen åter är så underbar att allt är glömt.

"Det är svårt att lägga ifrån sig boken."

- Dagens Båtliv

"Högsta betyg, 5 av 5 segelbåtar."

- Search Magazine

Utdrag ur recensionen i På Kryss:


"Med samma mod som när de kastade loss delar Margareta och Thomas Veber nu med sig av sitt makalösa familjeäventyr. Personligt, känslofyllt, dramatiskt och med mycket humor och överraskande detaljer skildras livet ombord. Berättelserna inspirerar till egna äventyr och ger även handfasta tips för den som själv planerar en långfärd, med eller utan barn ombord. Gillade ni teveserien? Läs boken!"
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ett år utan skor : en familj på äventyr
  2. +
  3. Utmaningen : en nästan omöjlig segling från Mallorca till Skanör

De som köpt den här boken har ofta också köpt Utmaningen : en nästan omöjlig segling från Mal... av Thomas Veber (häftad).

Köp båda 2 för 556 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna