Makt : de 48 lagarna (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
464
Utgivningsdatum
2023-04-03
Förlag
Akademius Förlag
Översättare
Christian Nilsson
Originaltitel
The 48 Laws of Power
Dimensioner
235 x 165 x 35 mm
Vikt
652 g
SAB
Dok,Oaa
ISBN
9789198768206

Makt : de 48 lagarna

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2023-04-03
279
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Boken innehåller erfarenheter från människor som har studerat och övervunnit maktens spel och tar med läsaren såväl till antikens Kina som renässansens Italien. De många citaten berikar texten och boken bjuder även på lysande exempel på snillrika maktspelare. Därtill har den en säregen layout, med röda kapitelrubriker samt sidotext och de drygt 460 sidorna om makt gör boken till ett omfattande litterärt och intellektuellt mästerverk, till glädje för alla som är intresserade av människor, beteenden och relationer."

Betyg 5/5 Bibliotekstjänst (BTJ)De 48 lagarna är baserade på erfarenheter och verk från män och kvinnor som har studerat och bemästrat maktens spel. Berättelserna sträcker sig över tretusen år och utspelar sig i civilisationer så olika som antikens Kina och renässansens Italien. Samtidigt sjuder de av gemensamma teman och låter ana en maktens essens som inte har beskrivits till fullo förrän nu. Makten: de 48 lagarna samlar visdomen från några av historiens mest framstående strateger, ledare, hovmän, förförare och bedragare.

Makten: de 48 lagarna kan användas på flera olika sätt. Genom att läsa boken från början till slut kan du lära dig principiella saker om makten. Boken har också utformats så att det är möjligt att bläddra i den och välja ut den lag som för tillfället framstår som mest aktuell för dig. I innehållsförteckningen som kort beskriver lagarna kan du lätt identifiera den relevanta lagen.

Tillfredsställande kompakt och litterär, med fantastiska exempel på geniala maktspelare. - Allure
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Makt : de 48 lagarna
 2. +
 3. 1 %-metoden : små förändringar, stora resultat : ett enkelt och beprövat sätt att skapa goda vanor och bryta dåliga

De som köpt den här boken har ofta också köpt 1 %-metoden : små förändringar, stora resultat ... av James Clear (häftad).

Köp båda 2 för 573 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Makt : de 48 lagarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Excellent
  Booklover, 5 juni 2023

  An excellent book with powerful content. A MUST READ!
  The 48 Laws of Power is a candid and controversial examination of power and its many dynamics. If you want to understand people and ascend in the world, this book is a good starting place. You'll learn about the nature of power, how to acquire it, and the dark ways in which people operate in the world.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Robert Greene