Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
146
Utgivningsdatum
2021-11-17
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
203 x 128 x 18 mm
Vikt
294 g
SAB
Do,Lz
ISBN
9789127461185
Närbilder : Anteckningar i ljuset av en märklig vår (inbunden)

Närbilder : Anteckningar i ljuset av en märklig vår

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2021-11-17
225
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Närbilder : Anteckningar i ljuset av en märklig vår Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Jag har sett det vackra även i det svåra och vilsna. Hur livet är svårt och lätt på samma gång. Både underbart och rena avgrunden. Inte undra på att man vill skriva om det."

Den här boken handlar om en omvälvande vår. Våren 2021. Pandemin höll oss ännu i ett järngrepp, fick oss att fundera över de existentiella villkoren och ompröva våra livsstilar. I sin mest personliga bok hittills delar Anna Kåver med sig av sin dagbok från denna märkliga period. Med skärpan inställd på det nära betraktar hon allvarsamt, men också med underfundig humor livet med dess faser, motgångar och övergångar - årstider, ålderstider, yrkestider, tillsammanstider och självklart de orostider som nu sveper in över världen. De stora livsfrågorna samsas här med erfarenheten från ett långt yrkesliv ägnat åt kunskapen om vad det innebär att vara människa.Sagt om boken:

"Närbilder är en behaglig läsupplevelse som rör sig i en egen genre. Som en blandning av en självhjälpsbok under pandemin och en personlig men inte för privat dagbok. Liksom ett kapitel som handlar just om mening, kommer boken skänka mening till läsare både under och efter pandemin. [...] Författaren har en stor läsekrets sedan tidigare som kommer jubla även av denna bok."
Helena Kubicek Boye, BTJ-häftet nr 2, 2022
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Närbilder : Anteckningar i ljuset av en märklig vår
  2. +
  3. Att leva ett liv, inte vinna ett krig : om acceptans

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att leva ett liv, inte vinna ett krig : om acce... av Anna Kåver (kartonnage).

Köp båda 2 för 494 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Kåver