Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
319
Utgivningsdatum
2020-02-08
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Vikt
743 g
SAB
Qbab
ISBN
9789127825598
Bygga ledarskap : en handbok för chefen och hela ledningsgruppen (inbunden)

Bygga ledarskap : en handbok för chefen och hela ledningsgruppen

Inbunden,  Svenska, 2020-02-08
281
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Bygga ledarskap ger nya perspektiv samt enkla modeller och verktyg som visat sig framgångsrika för ledarutveckling inom både privata och offentliga organisationer. Det handlar om systematisk förbättring och om att bygga nya ledarvanor. Med bra ledarskap och strukturstöd skapas ofta stora resultatförbättringar när det gäller ekonomi, kvalitet, snabbhet, tidhållning och laganda.

Bengt Savén, ek.dr och tekn.lic., har erfarenhet från akademi och näringsliv. Han har arbetet som chef för små och stora organisationer – med allt från 3 till över 1000 anställda. För närvarande arbetar han med verksamhets- och ledarutveckling, samt som adjungerad professor i hållbart ledarskap och systematisk förbättring vid KTH i Stockholm.

Sagt om boken:

Bygga ledarskap är en mycket bra bok – en guldgruva för dig som vill ha en helhetsförståelse för hur olika modeller hänger ihop och vad ledarskap egentligen innebär. Dessutom är språket imponerande enkelt.”
Lisa de Verdier, Change Manager, Kronofogden

Bygga ledarskap har en unik form där aktuell forskning varvas med praktik och handfasta ledarskapsmodeller. Jag kan varmt rekommendera boken till ledningsgrupper och ledare som vill växa på riktigt!”
Ulla-Marie Hellenberg, Kommundirektör, Norrtälje kommun

”Bengt Savén har lyckats beskriva ledarskap utifrån en helhetssyn. Boken är fylld av användbara modeller samt stimulerande reflektionsfrågor för chefer och ledningsgrupper att samtala kring. Bygga ledarskap förenar på ett bra sätt forskningsbaserad kunskap med praktisk erfarenhet.”
Stefan Söderfjäll, Fil.dr i psykologi, författare och organisationskonsult

Bygga ledarskap är en väldigt användbar bok som grundar sig på en omfattande teoribildning och Bengts egen långa erfarenhet. Jag rekommenderar den både som generell kunskapskälla och som handbok för den som vill utveckla sitt ledarskap.”
Monica Bellgran, Professor i industriell produktionsledning, KTH

"Här är en djupgående vägvisare till bra ledarskap [...] Den ganska omfattande textmassan bryts upp av täta sammanfattningar och figurer som förtydligar. Ledarskapsfrågorna täcks in på ett seriöst sätt och här finns mycket att lära."
Lena Löfgren Bjerner, BTJ-häftet nr 8, 2020
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bygga ledarskap : en handbok för chefen och hela ledningsgruppen
  2. +
  3. Kvalitet : från behov till användning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kvalitet : från behov till användning av Bo Bergman, Bengt Klefsjö (inbunden).

Köp båda 2 för 850 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »