Organisationer och kommunikation (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
292
Utgivningsdatum
2021-03-04
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Ivarsson, Sara (förf.) / Lerøy Sataøen, Hogne (förf.) / Lövgren, Daniel (förf.) / Pallas, Josef (förf.) / Sjögren, Maria (förf.) / Thelander, Åsa (förf.) / Fredriksson, Magnus (red.)
SAB
Q
ISBN
9789144139739
Organisationer och kommunikation (häftad)

Organisationer och kommunikation

Häftad Svenska, 2021-03-04
311
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Det här är en bok om organisationer. Om att alla organisationer har mål och syften, medlemmar, strukturer och en identitet, men att det trots det finns en hel del som skiljer dem åt. Förutsättningarna för en miljöorganisation är inte desamma som för ett företag, som i sin tur har andra förutsättningar än en region.

Det här är också en bok om kommunikation. Om att organisationer använder sig av kommunikation för att samordna sina aktiviteter, påverka opinioner, bygga varumärken, rekrytera medlemmar och mycket annat som hör verksamheten till. Men eftersom villkoren för organisationer skiljer sig åt, skiljer sig också motiven kring hur, när, vad och med vem organisationer kommunicerar.

Organisationer och kommunikation är skriven av ledande svenska forskare och handlar om våra vanligaste organisationer som myndigheter, företag och intresseorganisationer, men också hybrider som universitet, statliga bolag och nätverksrörelser. Boken vänder sig till studenter som studerar medie- och kommunikationsvetenskap men är relevant även för studenter inom företagsekonomi, offentlig förvaltning, sociologi och andra ämnen där organisationer och kommunikation är viktiga områden. Den är också läsvärd för personer som arbetar i organisationer och vill förstå förutsättningarna för sin verksamhets kommunikation.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Organisationer och kommunikation
  2. +
  3. Tjänstelogik i välfärden - En modell för samskapande mellan professionella med barnet i fokus

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tjänstelogik i välfärden - En modell för samska... av Pernilla Danielsson, Roger Johansson, Ulrika Westrup, Cecilia Böhme, Anna Ekelund (häftad).

Köp båda 2 för 592 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »