Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2021-03-31
Upplaga
1
Förlag
Buencamino Bild & Bok
Dimensioner
210 x 150 x 6 mm
Vikt
210 g
SAB
Nk.07,Lz Eklund, Lars
ISBN
9789151906775
Vanliga sökord
Pilgrimsvandring Santiago de Compostela Spanien fotobok

Ett sätt att leva : Camino de Santiago

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-03-31
147
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Sedan ungdomsåren har jag varit intresserad av fotografering och friluftsliv. Favoriterna blev tidigt vandringslederna i Lappland, Kungsleden och i Sareks Nationalpark. Efter min utbildning på KTH i Stockholm har jag och min familj varit bosatta i Örebro, Floda utanför Göteborg och i Arboga. Idag bor jag i Västerås.
Min senaste anställning, strax före min pensionering, blev inte som jag tänkt mig. Därför bröt jag upp, tog rådet från en god vän att pilgrimsvandra i Spanien. Jag visste inget om den här typen av vandringar och hade inga förväntningar. Men min första vandring blev helt fantastisk. När jag kom hem bokade jag genast nästa resa för kommande vår till Sevilla. Så har det fortsatt och idag har jag vandrat de största lederna på den iberiska halvön.
Längs lederna har jag haft tid att tänka, fotografera och ta till mig lite av de olika platsernas historia. Väl hemma vet jag inte om jag blivit så mycket klokare, lite kanske, jag har i alla fall träffat många nya vänner och vandrat mer än 600 mil. Min första fotobok "Den inre resan" blev verklighet och handlar om de ovanliga lederna. Min andra fotobok "Ett sätt att leva" handlar just om den mest populära vandringsleden i Spanien som kallas den franska leden eller Camino de Santiago. Jag vandrade den leden 2008 och 2015. Läs mer om alla lederna som jag vandrat: www.buencamino.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ett sätt att leva : Camino de Santiago
 2. +
 3. Skam den som ger sig : en självbiografi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skam den som ger sig : en självbiografi av Charlotte Kalla, Johan Esk (inbunden).

Köp båda 2 för 246 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett sätt att leva : Camino de Santiago. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En underbar bok
  Rolf Eriksson, 3 maj 2021

  Trevlig och lättläst bok, intressant innehåll. Jag älskar böcker om reseskildringar, och äventyr. Är alltid spännande och lärorikt, att veta om andra länder.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lars Bruno Eklund

 • Morfar Anders Gustav Årman : från kolare till pastor

  Lars Bruno Eklund

  Sedan ungdomsåren har jag varit intresserad av fotografering och friluftsliv. Favoriterna blev tidigt vandringslederna i Lappland, Kungsleden och i Sareks Nationalpark. Min morfars historia grep nyligen tag i mig efter att ha läst hans egna dokume...