Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Livsfrågor
Antal sidor
174
Utgivningsdatum
2022-09-12
Upplaga
1
Förlag
Verbum AB
Originaltitel
En del av livet : Berättelser om förlust av närstående
Dimensioner
180 x 120 x 16 mm
Vikt
258 g
SAB
Ca
ISBN
9789152638897

En del av livet : berättelser om förlust av närstående

Inbunden,  Svenska, 2022-09-12
209
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Sandra Signarsdotter har skrivit en stark och samtidigt skör bok om förlust av en nära relation; om sorg och om livet som trots allt går vidare.

Boken förmedlar en hjälp vid sorg och tillsammans med författaren möter vi som läsare nära anhörigas egna tankar. Vad gjorde de för att hantera sin sorg och orka gå vidare?

Sandra Signarsdotter är präst och möter många människor i sorg. Inte minst i den sörjande människans situation har Sandra upplevt hur viktig och betydelsefull riten är, både begravningsriten men även andra riter som t ex ljuständning.

I allt mörker går livet vidare men många behöver hjälp för att hitta tillbaka till det, för att se hoppet igen. Genom de erfarenheter som delas i boken får läsaren en hjälp att bearbeta sin egen situation och ett stöd i sorgeprocessen. Känslan av att inte vara ensam och att det går att gå vidare.

Boken andas, trots allt, hopp från första sidan till sista sidan och är ett möte med den kristna tron.

Boken En del av livet passar att använda i sorgegrupper likväl som för enskild läsning. Den är även skriven för dig som är lite rädd för döden men gärna vill våga närma dig ämnet. Boken är ett bra redskap för dig som vill få med dig kunskap om hur du bemöter människor som förlorat en anhörig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En del av livet : berättelser om förlust av närstående
  2. +
  3. Förd bakom ljuset : lurendrejeri i vår tid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förd bakom ljuset : lurendrejeri i vår tid av Daniel Simons, Christopher Chabris (inbunden).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »