United States of Cakes : bakverk och sötsaker från den amerikanska västkusten (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
173
Utgivningsdatum
2015-09-25
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Kleinschmidt, Wolfgang (foto)
Dimensioner
225 x 175 x 15 mm
Vikt
541 g
SAB
Qcae,641.815
ISBN
9789174245288

United States of Cakes : bakverk och sötsaker från den amerikanska västkusten

(10 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2015-09-25
147
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Mästerkonditorn Roy Fares drar till Los Angeles för att utforska de amerikanska bakverken. Och här är han verkligen i sitt rätta element, för i änglarnas stad tar man ut svängarna rejält när det kommer till bakning.Inför den här boken ville Roy fördjupa sina kunskaper om amerikanska sötsaker och besökte i LA flera världskända bagerier är man delar hans djupa passion för söta saker. Några av deras bästa recept finns med i boken, men givetvis med en Roy-twist!Boken innehåller 55 recept och är indelad i fem kapitel: Mjuka kakor, Cookies och konfektyr, Tårtor, cheesecakes och pajer, Cupcakes och Cake pops och slutligen Sweet breakfast. Här varvas klassiska amerikanska bakverk med nya och överraskande recept. En del kakor är härligt rustika medan andra är ogenerat frossiga i allt vad som finns i sockerväg. Snickers cheesecake, Frozen Peanutbutter cream pie, Capuccino cupcakes, Chocolate waffles, Fudge brownies eller Banana nutbread är bara några exempel på allt det härliga som väntar på att bli bakat. Risk för Super Duper Sugar Overload? Självklart!Det här är ingen vanlig bok med de bästa amerikanska kakrecepten. För lika mycket som man kan njuta av receptens dofter och smaker kan man njuta av det stora och snygga bildmaterialet. Med Roy som ciceron åker vi till olika delar av jättestaden LA och bjuds på bilder som ger en skön känsla av att faktiskt vara där själv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. United States of Cakes : bakverk och sötsaker från den amerikanska västkusten
 2. +
 3. Dejlig : Att samlas kring mat från morgon till kväll

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dejlig : Att samlas kring mat från morgon till ... av Rebecca Hübbe (inbunden).

Köp båda 2 för 376 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av United States of Cakes : bakverk och sötsaker från den amerikanska västkusten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Roy fares
  Nessan, 24 oktober 2017

  Spännande bok med många goda recept som är enkla att läsa av flesta recepten som var med i hans serie roy fares i amerika

 2. Perfekt
  Andersson, 1 augusti 2017

  En bok med jätte bra recept och har man väl börjar baka på amerikanskt vis nu så kommer man inte fortsätta med något annat. De recept jag har prövat än så länge har blivit kanon goda.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Roy Fares