Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2014-05-15
Upplaga
1
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Wickholm, Pär (form) / Emma Svensson, Rockfoto (foto)
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
186 g
SAB
Lz Gidlund, Kristian
ISBN
9789175033679

I kroppen min : vägsjäl

(56 röster)  |   Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2014-05-15
89
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Vår berättelse närmar sig sitt slut. Och vår figur klamrar sig fast på vrakets krutdurk på det öppna havet. Molnen hopar sig. Från och med nu blir allt han skriver korta fragment som han ristar in i tunnans trä." Efter den hyllade debutboken I kroppen min kommer nu Kristian Gidlunds avslutande texter från bloggen med samma namn. Texterna återspeglar Kristians tankar och känslor under de sista sju månaderna av hans liv. Boken innehåller också Emma Svenssons bilder från fotoutställningen om Kristian Gidlund.Han hade ett sjömanshjärta i sitt bröst. Han sökte äventyret. Han älskade livet. Kristian Gidlund, författaren, journalisten och musikern avled den 17 september 2013. Han blev 29 år gammal.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. I kroppen min : vägsjäl
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av I kroppen min : vägsjäl. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra uppföljare
  Birgitta Stiefler, 6 oktober 2014

  Inte lika bra som den första men ändå väldigt läsvärd. jag kände efter första boken att jag behövde ett avslut, och det fick jag här.

 2. Mer hype än känsla
  Bo, 5 juli 2014

  Precis som bloggen språkligt enformig och raljerande känslosam på ett sätt som mer distanserar än närmar oss sjukdomen och personen. För de gråtmilda en självklar klassiker, en Måste-bok som det pratas om och känns till, liksom Sommarprogrammet. Jag vet, man får inte säga ett ont ord om den här boken, men varken läsningen, innehållet eller språkförmågan är något att yvas över. Den enda anledningen den här boken får högt betyg är just för mediapubliciteten kring personen. Minns då alla de som ... Läs hela recensionen

 3. Gripande
  Ylva Hollsten, 24 juni 2014

  Ett slut på "I kroppen min" som griper tag och gör ont, men är så otroligt bra. Hur orkar man skriva och vara så närvarande i en så svår situation?

 4. Precis som den första, fantastisk.
  zara , 29 maj 2014

  Efter att ha läst den första boken om Kristian Gidlunds resa så var jag bara tvungen att läsa denna, att han hade en sån livsglädje, trots den förbannade cancern. Han skriver så fantastiskt, han förändrade min syn på livet. Läs den. Vem som helst skulle fälla tårar för denna bok.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Kristian Gidlund

 • I kroppen min : resan mot livets slut och alltings början

  Kristian Gidlund

  I mars 2011 fick Kristian Gidlund sin första cellgiftsbehandling mot den nyligen upptäckta magcancern. Han började skriva en blogg, "I kroppen min". Ett halvår senare såg det ut som om behandlingen hade lyckats. Men i augusti 2012 hade cancern kom...

 • Mot monsunens hjärta : reportage och intervjuer

  Kristian Gidlund

  "Skrivandet blev min väg tillbaka. Mitt sätt att bygga upp mitt självförtroende. Mitt sätt att bevisa något, men för vem och varför blev allt otydligare ju längre tiden gick." Kristian Gidlund Efter den mycket uppmärksammade I kroppen min kommer n...