Det militära ledarskapet : 100 år av beprövad erfarenhet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
46
Utgivningsdatum
2016-07-17
Förlag
Solentro
Dimensioner
210 x 146 x 3 mm
Vikt
88 g
SAB
Qba
ISBN
9789175652054
Det militära ledarskapet : 100 år av beprövad erfarenhet (häftad)

Det militära ledarskapet : 100 år av beprövad erfarenhet

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-07-17
126
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Den här boken översätter 100 år av beprövat militärt ledarskap till svar och lösningar i organisationer utanför den militära. Du som läser boken kommer att få med dig konkreta verktyg och förhållningssätt att använda i din vardag som chef och ledare.

Boken väver samman den militära och den civila världen. Du ska läsa boken om du vill ta del av det som har varit framgångsrikt över tid, oavsett hur omvärlden har sett ut eller vilka forskningsrön som för tillfället fått mest uppmärksamhet.

Med stöd av 20 typiska utmaningar i vardagen och lika många lösningar från det militära ledarskapet kan du skapa din egen ledarskapsbank. Om det vore en militär uppgift att läsa denna bok, då skulle jag säga att "det är en order", men mer om det i boken..
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det militära ledarskapet : 100 år av beprövad erfarenhet
  2. +
  3. Nyanlända, interkulturalitet och flerspråkighet i klassrummet - undervisning på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nyanlända, interkulturalitet och flerspråkighet... av Pirjo Lahdenperä, Eva Sundgren, Saman Abdoka, Gustav Bockgård, Birgitta Norberg Brorsson (häftad).

Köp båda 2 för 485 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det militära ledarskapet : 100 år av beprövad erfarenhet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Militärt ledarskap i det civila.
    Per J C Holmstedt, 21 februari 2019

    Kortfattat, tydligt och pedagogiskt beskrivning av militärt ledarskap. Ledarskap i det civila har mycket att vinna på att anamma vissa delar från det militära. Det gäller inte minst tydlighet och och målbeskrivning. Klart läsvärd och lärorik.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Staffan Johansson