Vi två (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
272
Utgivningsdatum
2019-08-09
Förlag
Ego förlag i Stockholm
Dimensioner
225 x 155 x 30 mm
Vikt
705 g
ISBN
9789186907327
Vi två (inbunden)

Vi två

Inbunden Svenska, 2019-08-09
449
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den här roliga, härliga och ibland knasiga boken innehåller hundratals frågor som tillsammans berättar er gemensamma historia - från första mötet fram till nu.

Ni svarar på frågor i boken. Ibland tillsammans, ibland var för sig. Ibland är det med humor och glimten i ögat och ibland med mer allvar.

Meningen med boken är att hjälpa dig att fånga upp alla minnen, tankar och historier som tillsammans bildar er unika och oförglömliga kärlekshistoria så den kan bevaras för alltid, för er men också för andra som kan vilja läsa och få en bild av er historia.

När ni besvarar frågorna i boken, så skapas en väv som beskriver historien om er på ett roligt och varmt sätt och från två olika perspektiv. Ni får en fantastisk chans att återuppleva den resa som har gjort er relation till vad den är idag.

Den perfekta presenten till alla par. Du kan ge den till dina föräldrar eller mor- och farföräldrar (du får ju läsa sedan) men köp den i present till dig och din partner också.

Välkomna att berätta historien om er.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vi två
  2. +
  3. Lär känna dig själv - 756 frågor som visar vem du är - egentligen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lär känna dig själv - 756 frågor som visar vem ... av Stefan Ekberg (storpocket).

Köp båda 2 för 805 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stefan Ekberg