Medial läkning : sköldkörtelns hemlighet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Medial läkning (del 3)
Antal sidor
311
Utgivningsdatum
2019-12-17
Upplaga
1
Förlag
Livsenergi
Översättare
Linda Söderlund
Originaltitel
Medical Medium Thyroid Healing
Dimensioner
245 x 180 x 21 mm
Vikt
902 g
SAB
Vml,Veo
ISBN
9789188633552
Medial läkning : sköldkörtelns hemlighet (inbunden)

Medial läkning : sköldkörtelns hemlighet

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-12-17
329
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
DEN TREDJE BOKEN I SERIEN MEDIAL LÄKNING

Kämpar du med kroniska hälsobesvär? Då är du inte ensam. Snarare är du en av miljoner människor som upplever mystiska symtom som läkare nu börjar koppla ihop med sköldkörtelsjukdomar. Som så många andra är du värd att få veta sköldkörtelns stora hemlighet.

I över 100 år har vi saknat konkret information om vad som orsakar sköldkörtelproblemen som drabbar allt fler. Än idag vet inte läkare och forskare vad som verkligen gömmer sig bakom allt lidande. Nu avslöjar Anthony William att Hashimotos sjukdom inte betyder att kroppen attackerar sig själv! Vidare berättar han att det finns mer bakom sköldkörtelcancer än vad vi får höra, att du inte ska tappa hoppet om du har opererat bort din sköldkörtel och sköldkörtelsjukdomar ska inte skyllas på våra gener.

Orsaken till utbredningen av sköldkörtelsjukdomar är mycket större än någon hittills har förstått. Den här boken innehåller information som skiljer sig totalt från allt du hört tidigare. Upptäck de verkliga orsakerna och hur du kan läka dussintals symtom och tillstånd, såsom:

Värk och smärta
Ångest och depression
Autoimmuna sjukdomar
Hjärndimma
Epstein-Barr-virus
Graviditetskomplikationer
Trötthet
Körtelfeber
Fibromyalgi
Hashimotos sjukdom
Huvudvärk och migrän
Hypertyreos
Hypotyreos
Klimakteriebesvär
Oförklarlig viktuppgång
Stickningar och domningar
och mycket mer ...

Anthony William, det medicinska mediet, har hjälpt tiotusentals människor att bli friska från krämpor. Med hjälp av Andens röst kan han förmedla hur det här med hälsa och läkning egentligen hänger ihop och presentera kunskap som vitt skiljer sig från det vi har tillgång till idag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Medial läkning : sköldkörtelns hemlighet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Värdefull kunskap
    Susanne Engström, 7 april 2022

    Toppenbra bok med ett helt nytt perspektiv. Det var som om alla pusselbitar föll på plats. Har börjat min resa mot läkning enligt Anthonys modell. Mycket nöjd!

  2. Vem bär skulden till bl a trötthet, viktuppgång mm
    Aleksandra Soploher, 9 oktober 2020

    Trots diagnoser på att det är sköldkörteln som orsakar våra besvär och kroniska tillstånd blir människor inte friska! Läs boken och få kunskap om och insikt i vad det är som egentligen gör oss sjuka och hur vi kan läka och bli friska igen - Det är vår rättighet!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anthony William