Cykla mountainbike : allt du behöver veta som nybörjare - från köpråd och enklare reparationer till tekniken som gör dig snabb och trygg i skogen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Calazo Friluftsböcker
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2019-10-31
Förlag
Calazo Förlag
Dimensioner
206 x 174 x 12 mm
Vikt
460 g
SAB
Rbfa
ISBN
9789188779489
Cykla mountainbike : allt du behöver veta som nybörjare - från köpråd och enklare reparationer till tekniken som gör dig snabb och trygg i skogen (häftad)

Cykla mountainbike : allt du behöver veta som nybörjare - från köpråd och enklare reparationer till tekniken som gör dig snabb och trygg i skogen

Häftad Svenska, 2019-10-31
249
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Den här boken vänder sig till dig som precis har upptäckt hur kul det är att cykla mountainbike. Plötsligt har du insett att din närmaste skog är full av spännande stigar. Snart börjar du hänga med på gruppcyklingar och är ute i skogen året runt. Kanske känner du att det är dags att ta steget och köpa en ny cykel? Du är inte ensam om att ha blivit helt såld på mountainbike vi är många!

I boken får du lära dig vad du bör tänka på när du ska köpa en ny cykel, vilka inställningar som är viktiga att göra, hur du tar dig förbi olika hinder på stigen, ett urval reparationer som du kan vara bra att behärska bland mycket annat.

Cykla mountainbike är skriven av Andreas Danielsson som varit förbundskapten för landslaget i MTB och chefredaktör för landets största cykeltidning. Han arbetar också med att utbilda cykelledare inom Friluftsfrämjandet och hjälpa kommuner och destinationer med cykelsatsningar. Huvudfotograf i boken är David Elmfeldt som till vardags är engagerad i ungdomscykling och driver webcommunityn Fotosidan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Cykla mountainbike : allt du behöver veta som nybörjare - från köpråd och enklare reparationer till tekniken som gör dig snabb och trygg i skogen
  2. +
  3. Sveriges bästa stigcykling : 35 episka mountainbikeäventyr mellan Skånes sanddyner och Värmlands klippkanter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sveriges bästa stigcykling : 35 episka mountain... av Aron Gooch (häftad).

Köp båda 2 för 609 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »