Tändvätska : i livet, karriären och för din alldeles egen skull (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
235
Utgivningsdatum
2020-05-06
Förlag
Mondial
Dimensioner
210 x 135 x 18 mm
Vikt
296 g
SAB
Dokb
ISBN
9789189061941

Tändvätska : i livet, karriären och för din alldeles egen skull

Häftad,  Svenska, 2020-05-06
147
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
LÄR DIG KONSTEN ATT VARA DIN EGEN TÄNDVÄTSKA

Vissa behöver bara några stänk medan andra kan behöva dunka på rejält för att elden ska ta fart. Men någon form av tändvätska i livet behöver vi alla. Rådet att varva ner eller ta det lite lugnt når oss överallt i vår alltmer stressiga om värld. Men tänk om det inte måste vara så svartvitt?

Vila och återhämtning är viktiga för oss, särskilt i tider av tuff turbulens, men för att livet ska vara meningsfullt måste vi också våga trycka på gasen mot utmaningar och inte vara rädd för att göra de ansträngningar som behövs.

I form av konkreta och användbara råd ger Annika R Malmberg oss allt det bränsle vi behöver för att hantera livets motgångar och kunna njuta av de tillfällen när det faktiskt går riktigt bra.

*

Annika R Malmberg har som utbildare och talare över 30 års erfarenhet av möten med människor och har genom åren tränat tusen tals personer i att få ännu bättre relationer, personlig utveckling och förbättrade resultat. Hon räknas idag som en av Sveriges mest uppskattade och rutinerade talare.

Hon har tidigare skrivit fyra bästsäljande böcker och Tändvätska är en uppdaterad och omarbetad version av samma bok som kom första gången 2014. Boken Annika då skrev till sina två barn Alexandra och Henrik, med motiveringen: »Den här boken hade jag önskat att jag själv hade haft när jag var i tjugoårsåldern och skulle forma mitt eget liv.«
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tändvätska : i livet, karriären och för din alldeles egen skull
  2. +
  3. Relationskompassen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Relationskompassen av Annika R Malmberg (inbunden).

Köp båda 2 för 386 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annika R Malmberg