Skillnadens trädgård : ett ekologiskt trädgårdsskafferi (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2021-03-19
Upplaga
2
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Lidström, Kristin (form) / Fors Östberg, Maria (foto)
Dimensioner
253 x 198 x 20 mm
Vikt
750 g
SAB
Qe
ISBN
9789189215337
Skillnadens trädgård : ett ekologiskt trädgårdsskafferi (inbunden)

Skillnadens trädgård : ett ekologiskt trädgårdsskafferi

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2021-03-19
239
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Välkommen tillbaka till Skillnadens Trädgård!

Fem år har gått sedan Sara Bäckmos första bok Skillnadens Trädgård kom ut. Den tog genast trädgårdssverige med storm och fick många tusentals läsare att förverkliga sina egna odlardrömmar. Sjutton år har gått sedan Sara köpte det charmiga huset med den igenvuxna trädgården. Nu bjuder hon oss på en uppdaterad och utökad jubileumsversion av boken, där vi får veta hur det gick med de olika sådderna, planerna, familjelivet och drömmarna. I ett helt nytt kapitel berättar Sara vad som tog sig bäst och vilka buskar som borde planterats någon annan stans, hur man växlar upp till ännu större skörd och en längre odlingssäsong men också hur mycket trädgården ger tillbaka i form av ökat välmående och ro i själen.

I Skillnadens Trädgård delar Sara med sig av den glädje hon känner inför att odla grönsaker, frukt och bär. Hon ger enkla och handfasta råd om hur man går tillväga för att bli så gott som helt självförsörjande på grönsaker. Det handlar mycket om att testa sig fram, att våga experimentera och att leva med köksträdgården, snarare än att ha en grönsaksodling. Och det fina med en trädgård är att hur det än råkar bli just i år så kommer det alltid en ny vår.

Sara Bäckmo är Nordens främsta trädgårdsprofil med många 100 000-tals följare via sin blogg, Youtubekanal och andra sociala medier. Sommaren 2020 var hon sommarvärd i Sommar i P1.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skillnadens trädgård : ett ekologiskt trädgårdsskafferi
  2. +
  3. Hållbar odling i skillnadens trädgård

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hållbar odling i skillnadens trädgård av Sara Bäckmo (inbunden).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skillnadens trädgård : ett ekologiskt trädgårdsskafferi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så himla peppande!
    Sanna Kallioniemi, 6 april 2021

    Saras glädje till odling smittar av sig på ett fint sätt. Boken är vacker och en ren fröjd att läsa. En jättebra present till en som har eller drömmer om en egen trädgård, :)

Visa alla 1 recensioner