Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
292
Utgivningsdatum
2023-09-21
Förlag
Kunskapshuset Förlag
Dimensioner
27 x 205 x 134 mm
Vikt
460 g
SAB
Dokb
ISBN
9789189547117

Du väger vad du tänker

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2023-09-21
243
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Många drömmer om att en dag vakna upp och äntligen börja röra sig åt ett håll som de så länge har gått och tänkt på - men majoriteten sitter fast i gamla hjulspår. Vi investerar för lite tid i oss själva och åren går utan någon större framgång. Känner du igen dig?

Fredrik Börjesson kämpade länge med övervikt och föll hela tiden tillbaka i samma mönster. Han behövde förändring. Efter gedigen research av strategier för beteendeförändring och målsättning, framtagna av världsledande coacher, skapade han föreläsningen "Du väger vad du tänker" som den här boken bygger på.

Här förmedlar Fredrik de strategier och den förståelse som fungerat för honom i syfte att hjälpa människor att göra de förändringar som leder till riktiga framsteg. Han vill locka fram den där drömmen människor går och bär på och övertyga dem att alla människor kan göra verklighet av sina idéer - från den minsta tanke till den mest "absurda" idén.

Boken riktar sig främst till dig som vill få en bättre hälsa men läsningen kan kopplas till andra områden i livet som du kan tänkas vilja göra framsteg inom.

Fredrik Börjesson är född 1991 i Ängelholm där han fortfarande är bosatt. Han föreläser om personlig utveckling och driver samtidigt en byggfirma. Hans bokdebut bygger på världsledande coachers strategier för beteendeförändring. Något av det roligaste Fredrik vet är att få möjligheten att påverka människor att se mer av sig själva.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Du väger vad du tänker
  2. +
  3. Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil &... av Henrik Ennart, Charlotte Fredriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 342 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fredrik Börjesson