Sårbar man : vägen till inre styrka (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2019-05-29
Förlag
Trignite
Medarbetare
Ahlstrand, Carl (red.) / Brantdahl, Gabriella (form) / Bäckrud, Daniel (form)
Illustratör/Fotograf
Henrik Skymne
Dimensioner
235 x 165 x 20 mm
Vikt
508 g
SAB
Dokb
ISBN
9789151909349

Sårbar man : vägen till inre styrka

(6 röster)  |   Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-05-29
219
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Thomas var på en plats i livet där han borde vara "lycklig": familj, ett välbetalt och utmanande jobb, ett fint hus, ett aktivt socialt liv. Ändå var det något som gnagde på insidan, något som var fel. Han kände sig stressad och otillräcklig, började tänka allt mörkare tankar och funderade till och med på att ta sitt liv.

När utmattningsdepressionen kom krypande insåg Thomas att gränsen var nådd, och under tre års tid förändrade han sitt liv radikalt. Genom att våga vara sårbar insåg han att han inte var ensam med sina tankar och känslor. Han omvärderade sig själv och sina tidigare upplevelser, ökade sin självkännedom och stärkte sin självkänsla. Han behöver inte längre gömma sig bakom den mur han tidigare byggt upp, och hanterar nu livets dalar och toppar med en inre styrka.

Med värme, humor och öppenhet delar han nu med sig av sin dagbok från den här tiden, och tillsammans med tips och konkreta verktyg ger Thomas dig inspiration till att bryta mönster och hitta tillbaka till dig själv. Sårbar man är en unik vän på vägen genom din egen förändringsprocess.

Thomas Anderson (f. 1978) har lång erfarenhet av globala projekt, förändringsledning och personlig utveckling. Han är utbildad civilingenjör och samtalsterapeut. Hans vision är att vi ska våga vara sårbara, sluta gömma oss bakom murar och få släppa fram dem vi verkligen är.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sårbar man : vägen till inre styrka
 2. +
 3. Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi ha... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Sårbar man : vägen till inre styrka. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Öppet och känslosamt
  Tommy, 24 februari 2020

  Jag gillade boken väldigt mycket. Jag kände igen mig från mitt eget liv och de val som jag har gjort, och boken gav mig nya insikter som jag kunde använda mig av direkt för att börja göra en förändring. Kan varmt rekommendera den!

 2. Ärlig, modig, viktig
  Yvonne, 29 januari 2020

  Jag kan varmt rekommendera boken, började läsa och kunde sen inte sluta. En ärlig, modig berättelse om ett viktigt ämne, tack Thomas för att du delar med dig! Du har fått mig att känna mig lite mindre ensam.

 3. Utvecklande och berikande!
  MG, 16 september 2019

  Att Thomas har valt att dela sina dagboksanteckningar och samtidigt reflektera över dom, gör att upplägget på boken skiljer den från mängden. Läsaren ges en unik inlevelse i hur vardagen kan upplevas ur ett högkänsligt perspektiv.

  Thomas delar sin resa, ger en insikt i hur tankar, känslor och rädslor kan begränsa våra liv. Och hur han valde att göra upp med detta.

 4. Tack Tomas!
  Tova, 26 augusti 2019

  Väldig fin bok som jag varmt rekommenderar att läsa! Personligen tycker jag boken passar lika mycket till kvinnor som män.

 5. Modigt, personligt och läsvärt
  Stefan, 1 augusti 2019

  Thomas vågar dela sin dagbok och sin personliga resa på ett mycket fint och inspirerande sätt.
  Några av oss är mer medvetna om andra och egnas känslor. Boken är lika relevant oavsett om du tillhör dem gruppen eller inte.
  Thomas bidrar till en modernare, vidare och öppnare definition av manlighet.

 6. Personlig, informativ och lättläst

  Jag kan varmt rekommendera den till alla män, högkänsliga och deras anhöriga. Personligt och varmt om att vara i, ta sig igenom och hantera känslomässigt svåra saker som skilsmässa att byta jobb Nu läser min man den.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Thomas Anderson