Utan dig (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
61
Utgivningsdatum
2018-10-04
Förlag
Lange Forlag
Medarbetare
Svendsen, Linda (red.) / Svendsen, Ted (form)
Dimensioner
210 x 150 x 5 mm
Vikt
111 g
SAB
Lz Söder, Hillevi
ISBN
9789188105288
Utan dig (häftad)

Utan dig

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-10-04
229
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
På måndagen var det dags att besöka begravningsbyrån. Precis när vi hade satt oss till rätta i rummet slocknade lamporna där också en kort stund, precis som när vi var och pratade med kuratorn. Kanske var det ett tecken ...
Besöket där var det värsta steget hittills. Tänk att välja kista till sitt barn! Det kändes helt surrealistiskt. Jag var darrig och hade svårt att låta bli att gråta. Vi satt där i tre timmar och skulle besluta hur annonsen skulle se ut, vilka tidningar den skulle publiceras i, vilken kista vi skulle ha, kremering eller jordbegravning, då vi valde kremering skulle vi även välja urna, vilka blommor som skulle ligga på kistan, var han skulle få sin sista viloplats, var, när och hur begravningen skulle gå till mm. Det sista lyckades vi inte med då de aktuella kyrkorna bara tar ca 140 besökande och vi trodde det skulle komma många fler. Begravningsbyrån lovade kolla upp alternativ och det skulle även vi göra, så skulle vi höras senare i veckan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Utan dig
  2. +
  3. De goda människornas tystnad : orätt i rättvisans namn

De som köpt den här boken har ofta också köpt De goda människornas tystnad : orätt i rättvisa... av Magnus Rörström-Pellgaard (häftad).

Köp båda 2 för 588 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Utan dig. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Utan dig
    Annika Ekengren, 3 november 2018

    En bok med hög igenkänningsfaktor för oss som drabbats på liknande sätt som författaren, dvs tvingas fortsätta leva "utan dig". Kan kännas extra tungt om man dessutom mist sitt barn i självmord. Författaren berättar dock sin historia på ett rakt enkelt sätt utan att brodera ut den med extra känslosamhet vilket tilltalar mig eftersom jag har svårt att läsa skildringar som känns alltför sentimentala.

    Författaren beskriver också hur sorg påverkar oss inte bara psykiskt utan också sätte... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Utan dig