Utan dig (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
61
Utgivningsdatum
2018-10-04
Förlag
Lange Forlag
Medarbetare
Svendsen, Linda (red.) / Svendsen, Ted (form)
Dimensioner
210 x 150 x 5 mm
Vikt
111 g
SAB
Lz Söder, Hillevi
ISBN
9789188105288

Utan dig

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2018-10-04
436
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
På måndagen var det dags att besöka begravningsbyrån. Precis när vi hade satt oss till rätta i rummet slocknade lamporna där också en kort stund, precis som när vi var och pratade med kuratorn. Kanske var det ett tecken ...
Besöket där var det värsta steget hittills. Tänk att välja kista till sitt barn! Det kändes helt surrealistiskt. Jag var darrig och hade svårt att låta bli att gråta. Vi satt där i tre timmar och skulle besluta hur annonsen skulle se ut, vilka tidningar den skulle publiceras i, vilken kista vi skulle ha, kremering eller jordbegravning, då vi valde kremering skulle vi även välja urna, vilka blommor som skulle ligga på kistan, var han skulle få sin sista viloplats, var, när och hur begravningen skulle gå till mm. Det sista lyckades vi inte med då de aktuella kyrkorna bara tar ca 140 besökande och vi trodde det skulle komma många fler. Begravningsbyrån lovade kolla upp alternativ och det skulle även vi göra, så skulle vi höras senare i veckan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Utan dig
 2. +
 3. Rädda dig själv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rädda dig själv av Fadumo Hasan, Hanna Welin (inbunden).

Köp båda 2 för 485 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Utan dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sorglig men hoppfull!

  Jag tror inte ens att jag kan föreställa mig hur hemskt det måste vara att förlora ett barn. Det är fel ordning, ett barn ska inte gå bort före sina föräldrar.

  Utan dig är en mors berättelse om sitt barns självmord och tiden som följde, om sorg, hälsoproblem och budskap från andra sidan. Men också om att gå vidare med livet och att uppfylla drömmar.

  Detta är en bok som handlar om ett väldigt jobbigt ämne. Hillevi Söder delar på ett rakt och ärligt sätt med sig av sina upplev... Läs hela recensionen

 2. Utan dig
  Annika Ekengren, 3 november 2018

  En bok med hög igenkänningsfaktor för oss som drabbats på liknande sätt som författaren, dvs tvingas fortsätta leva "utan dig". Kan kännas extra tungt om man dessutom mist sitt barn i självmord. Författaren berättar dock sin historia på ett rakt enkelt sätt utan att brodera ut den med extra känslosamhet vilket tilltalar mig eftersom jag har svårt att läsa skildringar som känns alltför sentimentala.

  Författaren beskriver också hur sorg påverkar oss inte bara psykiskt utan också sätte... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner