Bygga stad för barn : en kunskapsöversikt om barn och ungdomar, täta stadsmljöer och metoder för delaktighet och barnkonsekvensanalys (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Arkus skrift (del 73)
Antal sidor
93
Utgivningsdatum
2015-10-09
Upplaga
1
Förlag
Stiftelsen Arkus
Dimensioner
220 x 170 x 7 mm
Vikt
233 g
SAB
Odgd
ISBN
9789198042245
Bygga stad för barn : en kunskapsöversikt om barn och ungdomar, täta stadsmljöer och metoder för delaktighet och barnkonsekvensanalys (häftad)

Bygga stad för barn : en kunskapsöversikt om barn och ungdomar, täta stadsmljöer och metoder för delaktighet och barnkonsekvensanalys

Häftad Svenska, 2015-10-09
217
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
  • Köp nu, betala sen med
Barn och unga glöms bort när städer förtätas. De hamnar utanför fokus till förmån för andra prioriteringar - prioriteringar som tyvärr styrs av kortsiktiga vinster istället för att inriktas mot klok resurshushållning på lång sikt. Vi kan bara hoppas att det vänder och att den här kunskapsöversikten är till nytta för alla som vill förändring, på olika nivåer. Till alla forskare, nätverk, organisationer, företag och myndigheter som arbetar för att barns och ungas behov ska förstås och tas till vara i planering och utveckling av byggd miljö vill vi säga: Fortsätt kämpa!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bygga stad för barn : en kunskapsöversikt om barn och ungdomar, täta stadsmljöer och metoder för delaktighet och barnkonsekvensanalys
  2. +
  3. Stadsutveckling & design för motstridiga önskemål

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stadsutveckling & design för motstridiga önskemål (häftad).

Köp båda 2 för 500 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Suzanne De Laval